Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Akwarystyczne pogaduszki « Co jest z nowymi moderatorami??? KALENDARZ 2012r
Strony: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 14
  Drukuj  
Autor Wątek: Co jest z nowymi moderatorami??? KALENDARZ 2012r  (Przeczytany 54741 razy)
margin
Bywalec

« Odpowiedz #120 : Listopad 29, 2011, 13:33:15 »

Jestem chętna na 2 sztuki.

iroslaw
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #121 : Listopad 30, 2011, 07:49:18 »

Wezmę dwa , może trzy .
matka siedzi z tyłu
Super aktywny

« Odpowiedz #122 : Listopad 30, 2011, 10:31:18 »

Ja tak samo

ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
ducze
WhiteWater
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #123 : Listopad 30, 2011, 12:17:17 »

Sebtul x3
ja x1
rafalkudlaty x1
margin x2
irosław x2-3
matka siedzi z tyłu x2-3

Całkiem dobrze to wygląda Smiley 11-13 sztuk. Z grupona nie ma co korzystać, Oferta niby dobra, ale z kosztami wysyłki, już niekoniecznie. Podobne można znaleźć na allegro. W sumie to każdy mógłby sobie sam zamówić gdzie będzie chciał, tylko byśmy udostępnili chętnym fotki w lepszej rozdzielczości. Aczkolwiek jeżeli taka opcja nie pasuje, to mogę spróbować całość ogarnąć i potem rozesłać.

Jak na razie zgłosiło się 10 osób z fotkami. Przyjąć by trzeba zasadę, że jedna osoba - jedno zdjęcie. Podpisów pod fotkami raczej nikt przy tańszych ofertach nie proponuje, więc jeżeli jest taka potrzeba, to autora i ewentualny podpis trzeba by własnymi siłami nanieść na fotki (jedna osoba by to musiała obrobić, żeby zachować jednolitą formę). Jak dla mnie wolałbym fotki bez żadnego podpisu.

Myślę, że większość fotek kwalifikuje się jako nadające się na kalendarz Smiley Może i są ładniejsze baniaki i zdjęcia na forum, ale nikogo przecież nie będziemy zmuszać do dzielenia się efektami swojej pracy. Z tych gdzie jest kilka od jednej osoby, trzeba wybrać po jednym najlepszym. W sumie myślałem, że będzie więcej (wszystkie) fotki całych baniaków, ale niektóre fotki, np zwierzaków, są na tyle fajne, że nawet lepsze niż akwaria Smiley
« Ostatnia zmiana: Listopad 30, 2011, 12:20:14 wysłane przez ducze » Zapisane

emperor
Super aktywny

« Odpowiedz #124 : Listopad 30, 2011, 19:24:22 »

Zaraz, zaraz.... mnie też dopiszcie.
Wezmę jeden.

Pośpiech w akwarystyce jest wskazany tylko w
czasie zbierania wody z podłogi

Mój baniaczek
http://www.akwarium.net.pl/forum/nasze-akwaria/240l-korzenie-i-galezie/
margin
Bywalec

« Odpowiedz #125 : Listopad 30, 2011, 19:34:05 »

Chyba łatwiej by było pozyskać ładne fotografie, gdyby można zgłaszać zdjęcia innego forumowicza, a nie tylko swoje. Niektórzy są zbyt skromni i niezależni by się samemu chwalić. Oczywiście do publikacji potrzebna by była zgoda autora.

emperor
Super aktywny

« Odpowiedz #126 : Listopad 30, 2011, 19:37:00 »

Chyba łatwiej by było pozyskać ładne fotografie, gdyby można zgłaszać zdjęcia innego forumowicza, a nie tylko swoje. Niektórzy są zbyt skromni i niezależni by się samemu chwalić. Oczywiście do publikacji potrzebna by była zgoda autora.
Myślimy chyba o tej samej osobie. Smiley
Wysłałem już ponaglenie na PW.

Mój baniaczek
vento
Super aktywny

« Odpowiedz #127 : Grudzień 01, 2011, 01:55:19 »

przez przepychanki słowne z poprzednich stron i kilka osób wtrącających tylko przytyki zamiast pomysłów, przestałem zaglądać do tego wątku, a tu widzę, że coś ważnego mnie omija... oczywiście nabędę jeden kalendarz Smiley

sebtul
Stały użytkownik

« Odpowiedz #128 : Grudzień 01, 2011, 10:04:57 »

Nie jest to format A3 lecz A4 ale za to cena o polowe niższa.
http://allegro.pl/kalendarz-a4-z-twoimi-zdjeciami-prezent-mikolajki-i1961735971.html
Dopiero przy minimum 100 szt. możemy liczyć na zniżkę.

gg - 4479432
ducze
WhiteWater
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #129 : Grudzień 01, 2011, 11:13:00 »

http://allegro.pl/fotokalendarz-a3-foto-kalendarz-13-kart-rabat-75-i1966715057.html

To ta firma od grupona, tylko tutaj wysyłka poleconym jest gratis. Mają też ofertę na 3 szt z kurierem gratis. Ale nawet przy tej aukcji co powyżej, 25pln z przesyłką jest super ceną.

emperor
Super aktywny

« Odpowiedz #130 : Grudzień 01, 2011, 14:06:20 »

Moim zdaniem propozycja Ducze jest najlepsza. Format A-3, cena przystępna, wygląda solidnie.
Jestem za.

Mój baniaczek
gosieks83
ZAKREWETKOWANA
Bywalec

« Odpowiedz #131 : Grudzień 01, 2011, 20:50:49 »

Oczywiście ja też chcę jeden, jeśli jakaś kreweta w niego wskoczy Smiley
djlazy
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #132 : Grudzień 01, 2011, 21:36:05 »

Witam. Też chciałbym taki kalendarzyk Smiley  Cool

Roślinne 112l (aktualizacja 21.02.2012)
ducze
WhiteWater
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #133 : Grudzień 02, 2011, 08:23:15 »

Jeszcze jedno, do tych którzy wrzucili propozycje do kalendarza. Większość fotek jest raczej pozioma, więc myślę, że wszystkie takie powinny być. Takie bardziej panoramiczne, żeby w poziomym kalendarzu zapełniły całe pole nad dniami miesiąca. Wyślę PW do tych, którzy wrzucili pionowe, bo nie wiem czy wszyscy z nich zaglądają do tego pyskatego wątku Smiley

rodia
Super aktywny

memento mori

« Odpowiedz #134 : Grudzień 02, 2011, 08:46:38 »

Jeszcze jedno, do tych którzy wrzucili propozycje do kalendarza. Większość fotek jest raczej pozioma, więc myślę, że wszystkie takie powinny być. Takie bardziej panoramiczne, żeby w poziomym kalendarzu zapełniły całe pole nad dniami miesiąca. Wyślę PW do tych, którzy wrzucili pionowe, bo nie wiem czy wszyscy z nich zaglądają do tego pyskatego wątku Smiley

Zamiast jednego poziomego mozna umiescic obok siebie 3 pionowe prostokąne lub 2 przycięte do kwadratu. O ile zdjęcia akwariów z powodu ich kształtu muszą być poziome to w przypadku fotografii ryb, krewetek itd, nie mamy już tego ograniczenia.
Strony: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 14
  Drukuj  

Skocz do: