Jest już chyba 12. Może niech każdy wyśle jedno swoje do Rodii i tyle. Jak każdy zacznie dokładać swoje zgodnie z ostatnią sugestią Setbula to idea traci jakikolwiek sens.
Jest 11 osób, a sugestia była dlatego, iż było 10 propozycji i żeby było sprawiedliwie po jednym zdjęciu zgłaszającego. Naprawdę ciężko jest się na jakieś zdecydować gdy jedna osoba wstawiła kilka fotek i na wszystkie można patrzeć i patrzeć

Zgłaszający foto, uprośćcie zadanie i wybierzcie jedno zdjęcie, które Rodia będzie mógł obrobić.
Jakiś tam poziom powinny trzymać, ale bez przesady.
Ja dopiero raczkuję. Szkło jakie mam, miało już trzech właścicieli i ma około 5 lat. Porysowane niemiłosiernie, z odpryskami, z zaciekami, których nie potrafię się pozbyć. Ale wychodzę na prostą, trochę się to opóźnia lecz wszystko powinno być dopracowane do ostatniego szczegółu. To tu się dowiedziałem, że nie należy się spieszyć i stosuje się do tego.

Nowy baniak zamówiony, do odbioru 20 grudnia, ze 140l zrobiło się 250l

, dziś zamawiam kubełek, butla CO2 5kg już idzie

. Pozostanie zakupić do niej osprzęt, ale to już nie wcześniej jak w lutym lub marcu i wtedy szafeczka i pokrywa. Na wiosnę pożyczę dobry sprzęt foto i na pewne pochwalę się swoim dziełem. Nawet jak efekt będzie niezadowalający.