Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Akwarystyczne pogaduszki « Co jest z nowymi moderatorami??? KALENDARZ 2012r
Strony: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 14
  Drukuj  
Autor Wątek: Co jest z nowymi moderatorami??? KALENDARZ 2012r  (Przeczytany 54677 razy)
rafalkudlaty
Bywalec

« Odpowiedz #105 : Listopad 27, 2011, 20:29:18 »

bynajmniej nie chciałbym piętrzyć problemów ale myślałem, że w propozycjach zdjęć do kalendarza będziemy umieszczać jedno zdjęcie ogólnego widoku zbiornika...
jak z tym jest??
ps. może zmienilibyśmy temat wątku, by nie wywoływać "niezdrowych emocji", skoro kwestia modów została rozwiązana Smiley
« Ostatnia zmiana: Listopad 27, 2011, 20:31:38 wysłane przez rafalkudlaty » Zapisane

mrs
:)
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #106 : Listopad 27, 2011, 20:38:11 »

bynajmniej nie chciałbym piętrzyć problemów ale myślałem, że w propozycjach zdjęć do kalendarza będziemy umieszczać jedno zdjęcie ogólnego widoku zbiornika...
jak z tym jest??
A co to za różnica?
Najważniejsze by zdjęcie było ciekawe.

ps. może zmienilibyśmy temat wątku, by nie wywoływać "niezdrowych emocji", skoro kwestia modów została rozwiązana Smiley
Niezdrowe emocje wywołują ludzie którzy doszukują się we wszystkim podtekstów.
Przecież wszystko jest czytelne i przejrzyste - właśnie pod tym kątem został założony nowy wątek.

A tak przy okazji.
Masz świetny baniak Rafale, ale ujęcie wyszło okropne...
« Ostatnia zmiana: Listopad 27, 2011, 20:41:59 wysłane przez mrs » Zapisane

rafalkudlaty
Bywalec

« Odpowiedz #107 : Listopad 27, 2011, 20:42:13 »

różnicy nie ma żadnej:) chciałem się tylko zapytać, by nie dowiedzieć się czegoś po czasie (tak, jak zdarzyło mi się to podczas ostatniego konkursu akwarystycznego.
chodziło mi o tytuł tego wątku, w którym właśnie piszemy Smiley

mrs to jest najlepsze zdjęcie całości jakie udało mi się dotychczas zrobić i niewątpliwie najtrudniejsze technicznie (róznica światła nad i pod taflą wody). ja jestem z niego zadowolony
« Ostatnia zmiana: Listopad 27, 2011, 20:44:38 wysłane przez rafalkudlaty » Zapisane

mrs
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #108 : Listopad 27, 2011, 20:57:33 »

mrs to jest najlepsze zdjęcie całości jakie udało mi się dotychczas zrobić i niewątpliwie najtrudniejsze technicznie (róznica światła nad i pod taflą wody). ja jestem z niego zadowolony
Mnie bardziej podobały się Twoje zdjęcia na których było widać taflę wody.
Na tym zdjęciu które zaprezentowałeś, nie widać w zasadzie nic.
Może zrób jeszcze jedno zdjęcie pod kątem, lekko z góry tak by "złapać" taflę wody - taka moja sugestia - po prostu masz super rozwiązaną góre baniaka i szkoda jej nie pokazać.

PS.
Vento, gdzie Twój baniak?
Rodia, gdzie Twój baniak?
Margin, gdzie Twój baniak?

rafalkudlaty
Bywalec

« Odpowiedz #109 : Listopad 27, 2011, 21:01:54 »

PS.
Vento, gdzie Twój baniak?
Rodia, gdzie Twój baniak?
Margin, gdzie Twój baniak?

w tym wypadku zgadzam się z mrs Smiley margin cholero Wink mnie wypuściłaś a sama nie chcesz swojego dziecka zaprezentować?? Smiley

margin
Bywalec

« Odpowiedz #110 : Listopad 27, 2011, 21:13:31 »

Rafałkudłaty, Twoje zdjęcie jest piękne, zwłaszcza to drugie, dech mi zaparło. Dałabym swoje tylko dobrego aparatu nie mam, zwykłą "głupawkę" Olympusa  Sad
Gdzie mi konkurować z Wami Cry
Najlepiej zaproście Drago do kalendarza, bo on jest skromny i sam się nie pochwali, a jego zbiorniki, to przecież osobna historia.

« Ostatnia zmiana: Listopad 27, 2011, 21:35:29 wysłane przez margin » Zapisane

rafalkudlaty
Bywalec

« Odpowiedz #111 : Listopad 27, 2011, 21:21:28 »

nie opowiadaj głupot Smiley zgodzę się, że dobry sprzęt to podstawa do udanej fotografii zbiornika ale nawet nie wiesz ile ja czasu spędziłem z lustrem w ręce przy akwarium by takie zdjęcia robić... dawaj, dawaj - nie ma lekko, do środy pożyczysz lepszą pstrykawkę, a jak nie to funduj podróż i nocleg - przyjadę i obzdjęciuję Twoje akwarium hahaha
dziękuję za pochlebną opinię Smiley
ps. myślę, że warto dać znać Drago (jeśli ktoś ma z nim kontakt). obawiam się, że przy jego rybach wszyscy będziemy nędznie wyglądać  Grin

hahahaha wystarczyło, że postraszyłem wjazdem na chatę i margin zdjęcia wysłała... Good ! a mi mówili, że jestem przystojny  Wink
« Ostatnia zmiana: Listopad 27, 2011, 21:41:03 wysłane przez rafalkudlaty » Zapisane

mrs
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #112 : Listopad 27, 2011, 22:56:18 »

Rafał, jak chcesz to potrafisz Smiley - teraz jest kłopot wyboru.
Zastanawiałbym się nad zdjęciem nr2 i nr3 Smiley

rafalkudlaty
Bywalec

« Odpowiedz #113 : Listopad 28, 2011, 00:05:19 »

polecam 1 lub 3 - z 2jki jestem mniej niż średnio zadowolony, a uwierz mi, że 1ka w większym formacie nie jest zła Smiley

mrs
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #114 : Listopad 28, 2011, 09:13:26 »

polecam 1 lub 3 - z 2jki jestem mniej niż średnio zadowolony, a uwierz mi, że 1ka w większym formacie nie jest zła Smiley
Może właśnie o format chodzi - bo tak jak pisałem wcześniej, niewiele na niej widać - przynajmniej w formacie w ktorym zdjęcie wkleiłeś.

ducze
WhiteWater
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #115 : Listopad 29, 2011, 07:35:18 »

http://www.groupon.pl/deals/cala-polska/colorland-shopping/1837970?nlp=&CID=PL_CRM_1_0_0_333&a=1661

Szybka decyzja i kalendarz A3 za 19pln przy 9 sztukach... Rozumiem, że jak się zbierze 12 osób to każdy z nich kupi? Przy 12 szt. wychodzi po 20pln. Tylko problem z rozsyłaniem, bo by trzeba jakąś tubę do każdego.

sebtul
Stały użytkownik

« Odpowiedz #116 : Listopad 29, 2011, 11:25:13 »

Oferta piękna, ale osobiście dziś się tym nie zajmę gdyż nie mam czasu. Nawet nie wiem jak działa groupon, nigdy tam nie kupowałem. Z tego co rozumiem to kupuje się teraz, a zamówienie można realizować do końca stycznia. Jeżeli ktoś to dziś załatwi to ja biorę 3 kalendarze.

gg - 4479432
ducze
WhiteWater
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #117 : Listopad 29, 2011, 11:43:49 »

Eee, w sumie doczytałem, że przesyłka 20pln za 1 plus 10 za każdy kolejny. Jak dodać do tego koszty rozsyłania dalszego to wcale już tak kolorowo nie wygląda... No i papier 160 zamiast 200 jak większość na allegro, ale to akurat nie wiem czy to duża różnica.

sebtul
Stały użytkownik

« Odpowiedz #118 : Listopad 29, 2011, 12:06:53 »

Mimo wszystko przy formacie A3 cena jest atrakcyjna.

gg - 4479432
ducze
WhiteWater
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #119 : Listopad 29, 2011, 12:41:23 »

Czekam na odpowiedź, czy by wysłali każdy kalendarz gdzie indziej z jednego grupona, bo dodzwonić się nie mogłem. Albo czy chociaż przy wysyłce większej ilości do jednej osoby, każdy jest pakowany do osobnej tuby, wtedy nie byłoby juz problemu z rozesłaniem pocztą do wszystkich, bo nie trzeba by się bawić w pakowanie. Jakby co to mogę zainwestować w 2xkupon na 9 sztuk. Wtedy by wyszło coś koło 36-37pln/sztuka ze wszystkimi przesyłkami (liczone na szybko, mogę się mylić).

Tylko czy będzie chętnych na 18 sztuk? Ewentualnie na 9 raczej na pewno będą chętni, a potem jakby co to fotki się udostępni następnym i niech sobie domawiają gdzieś z allegro.

Sebtul x3
ja x1
rafalkudlaty x1 (skoro go margin wkomponowała w taki interes Wink
Huh

Strony: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 14
  Drukuj  

Skocz do: