Sebtul x3
ja x1
rafalkudlaty x1
margin x2
irosław x2-3
matka siedzi z tyłu x2-3
Całkiem dobrze to wygląda

11-13 sztuk. Z grupona nie ma co korzystać, Oferta niby dobra, ale z kosztami wysyłki, już niekoniecznie. Podobne można znaleźć na allegro. W sumie to każdy mógłby sobie sam zamówić gdzie będzie chciał, tylko byśmy udostępnili chętnym fotki w lepszej rozdzielczości. Aczkolwiek jeżeli taka opcja nie pasuje, to mogę spróbować całość ogarnąć i potem rozesłać.
Jak na razie zgłosiło się 10 osób z fotkami. Przyjąć by trzeba zasadę, że jedna osoba - jedno zdjęcie. Podpisów pod fotkami raczej nikt przy tańszych ofertach nie proponuje, więc jeżeli jest taka potrzeba, to autora i ewentualny podpis trzeba by własnymi siłami nanieść na fotki (jedna osoba by to musiała obrobić, żeby zachować jednolitą formę). Jak dla mnie wolałbym fotki bez żadnego podpisu.
Myślę, że większość fotek kwalifikuje się jako nadające się na kalendarz

Może i są ładniejsze baniaki i zdjęcia na forum, ale nikogo przecież nie będziemy zmuszać do dzielenia się efektami swojej pracy. Z tych gdzie jest kilka od jednej osoby, trzeba wybrać po jednym najlepszym. W sumie myślałem, że będzie więcej (wszystkie) fotki całych baniaków, ale niektóre fotki, np zwierzaków, są na tyle fajne, że nawet lepsze niż akwaria