Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 2 3 [4] 5 6
  Drukuj  
Autor Wątek: Agresja  (Przeczytany 23428 razy)
speedeecat
Bywalec

http://www.moja-akwamania.za.pl

« Odpowiedz #45 : Styczeń 16, 2009, 22:53:12 »

Gina2006 proszę wyjaśnij mi jaki cel ma ten wątek?
Z wiki... "Agresja językowa – napastliwe, brutalne zachowanie nadawcy wypowiedzi wobec uczestników komunikacji językowej. Do jej przejawów należą: napastliwy ton wypowiedzi, posługiwanie się wyrażeniami ostro oceniającymi lub wulgarnymi. Zwykle mają one na celu obrażenie, znieważenie odbiorcy. Jednymi z osób, które często ich używają są m.in.: politycy."
Przestań się zapętlać i może lepiej napisz książkę, żenada :/

gina2006
NOWE FOTECZKI - zapraszam do opiniowania
Super aktywny

« Odpowiedz #46 : Styczeń 16, 2009, 23:07:38 »

Widze ze strasznie Was boli ze taki nowicjusz jak ja zabiera glos na forum i niejednemu doswiadczonemu powiedzialam prawde.
Tylko ze ja czasem mam wiecej do powiedzenia niz ten co siedzi tu juz duzo dluzej i bawi sie w bieganie za mna i lapanie za slowka

Grajewiak
Global Moderator
Super aktywny

Dariusz

« Odpowiedz #47 : Styczeń 16, 2009, 23:10:35 »

Widze ze strasznie Was boli ze taki nowicjusz jak ja zabiera glos na forum i niejednemu doswiadczonemu powiedzialam prawde.
Tylko ze ja czasem mam wiecej do powiedzenia niz ten co siedzi tu juz duzo dluzej i bawi sie w bieganie za mna i lapanie za slowka
Jakies konkretne przykłady  Huh

GG 12591627
"Niedoświadczony daje wiarę każdemu słowu, lecz roztropny rozważa swe kroki" Prz 14:15

160l na ziemi!
matka siedzi z tyłu
Super aktywny

« Odpowiedz #48 : Styczeń 16, 2009, 23:22:46 »

Nie macie większych zmartwień?

ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
Irishman
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #49 : Styczeń 16, 2009, 23:26:40 »

Gina- wyjaw mi jako nowemu prosze, dlaczego w co drugim watku na tym forum  zamiast o akwarystyce czytam  o twoich  osobistych  prztyczkach z polowa ludzi z tego forum.
Myslalem, ze  takie zabawy  w  klownow  to ma sie za soba  max po szkole sredniej,  a ty piszesz ze ponoc w dojrzalym wieku jestes....

Przenies swoje  prywatne  wasnie na inne forum, albo na  gg np 

serwisek35
Stały użytkownik

I`m the last one

« Odpowiedz #50 : Styczeń 17, 2009, 00:10:36 »

Wątek: AGRESJA - rozpoczął się bardzo obiecująco Smiley. Kilka słów krytyki pod adresem "agresorów", prośba o wyrozumiałość dla "laików i dzieci" Tongue i ...............wszystko szlag Sad trafił, bo kilkanaście ostatnich wypowiedzi to przekomarzania i wytykanie sobie "kto co komu i kiedy powiedział".  WściekłyŻenada Wściekły. Ten wątek był przeglądany już prawie 1200-cie razy i ciekaw jestem ilu całkiem nowych uczestników forum lub gości przeglądających to forum, to dzieci i nowicjusze w dziedzinie akwarystyki oczekujący na rady i opinie tutejszych "znawców tematu". Dajemy świetny przykład nie ma co! Wstyd mi za Nas wszystkich, którzy nie potrafimy przenieść kłótni na priwa i nie nabijać postów na forum. pozdrawiam All.  papa

Akwarystyka to hobby, Rodzina to obowiązki
GG 10680128
FighterMan
Bywalec

Kocham Ramirezy!!!

« Odpowiedz #51 : Styczeń 17, 2009, 01:35:35 »

jedna odpowiedz = jeden post potem niby super fachowiec, a tak ogolnie ma 10 lat i g... w glowie
i co że niby jak młody to gówno wie? no fakt może np 0,9l Wink to trochę przegięcie ale mogłeś napisać "oczywiście nie wszyscy". Np mój wujek ma 45 lat, miał 20 akwarii, teraz ma 116 l, ma przerybienie, sztuczne rośliny i nie wie jak wygląda nawóz dla roślin akwariowych! Liczy się pasja wiedza i zawiłosc a nie staż. Proponuję o robienie przy rejestracji testu który by sprawdzał wiedze akwarystyczną i podawał w danych odpowiedni wynik.

gina2006
NOWE FOTECZKI - zapraszam do opiniowania
Super aktywny

« Odpowiedz #52 : Styczeń 17, 2009, 08:23:47 »

Cala sprawa zaczela sie od mojego:
zgadzam się ze wszystkimi
Ciesze sie bardzo loczku_13 lecz Twoje wypowiedzi (a czytalam juz ich troche) sa takie lakoniczne i praktycznie nic nie wnoszace do tematu. Wiec albo zmieniisz forme swoich wypowiedzi, albo daruj sobie pisanie 2 - 3 wyrazow
Poczytajcie wypowiedzi loczek_13 - ewidentne nabijanie postow niedozwolone na tym forum. A ze akurat trafilo w tym watku - przykro mi. Zwrocilam uwage w delikatnej formie nie obrazajac tylko ze kolega Grajewiak chyba pochwala takie zachowanie  Sad i zasmiecanie forum, zreszta mozna poczytac tez jego wypowiedzi (i juz wtedy nie dziwie sie takiej reakcji) A zwracanie uwagi w slusznej sprawie nie powinno byc chyba kwestionowane
Owszem pisalam o nie agresji, ale to nie powod by wszystkiemu poblazac. Ktos napisze ze od tego sa moderatorzy, ale to tez ludzie i nie sa w stanie wszystkiego upilnowac. Jesli nie chcemy miec balaganu i niepotrzebnych nic nie mowiacych wypowiedzi w watkach to starajmy sie tego pilnowac sami

ala
Super aktywny

ala

« Odpowiedz #53 : Styczeń 17, 2009, 08:31:34 »

Gina2006 i jak tu się nie wkurzać. Nowy wątek i kto odpowiada Gina. Nie ma w tym nic złego tylko że ty piszesz często gęsto od rzeczy. Nabijanie sobie wątków jesteś tego czystym przykładem. Krytykując innych sama uprawiasz dyscyplinę nabijania liczników często gęsto ludzi w butelkę przy okazji.
Zmień się sama a później miej pretensje do całego świata.
I w końcu zacznij pisać w wątkach na temat a nie podając linki.Masz się dzielić wiedzą a nie linkami które większość z nas zna.Jak wiedzy nie masz to jak to się mówi ucz się.

Góral
Tomek
Global Moderator
Bywalec

Przyjaciel Wiosny

« Odpowiedz #54 : Styczeń 17, 2009, 08:45:30 »

Sugeruję opanowanie emocji i stonowanie wypowiedzi.
 Jeśli temat pójdzie w nieodpowiednim kierunku (a zaczyna zbaczać), to go zamknę.

gg:1384140
Grajewiak
Global Moderator
Super aktywny

Dariusz

« Odpowiedz #55 : Styczeń 17, 2009, 09:02:24 »

tylko ze kolega Grajewiak chyba pochwala takie zachowanie  Sad i zasmiecanie forum, zreszta mozna poczytac tez jego wypowiedzi (i juz wtedy nie dziwie sie takiej reakcji)
Gina nie masz racji a skoro wysuwasz takie wnioski dobrze by bylo gdybys je poparla bo ktos nie bedacy w temacie moze uwierzyc w Twoje wypociny...
Zreszta ala idealnie juz to podsumowala:
Zmień się sama a później miej pretensje do całego świata.

Proponuje nie tyle zamknac co usunac ten idiotyczny temat zalozony pod wpływem emocji jednego z uzytkownikow...
« Ostatnia zmiana: Styczeń 17, 2009, 09:03:58 wysłane przez Grajewiak » Zapisane

GG 12591627
"Niedoświadczony daje wiarę każdemu słowu, lecz roztropny rozważa swe kroki" Prz 14:15

160l na ziemi!
izago1
Stały użytkownik

« Odpowiedz #56 : Styczeń 17, 2009, 09:58:26 »

Sluchajcie! cieszmy sie z tego co mamy! Bo to forum jest jednym z najlepszych! Gina2006, popieram grzeczny ton w postach, obojetnie do kogo- mlody, stary w srednim wieku. Jednak rozumiem tez, ze mozna sie uniesc widzac po raz kolejny kolorowy zwirek, zameczki i przerybienie! Jednak odwiedzilam pare forum i tam dopiero mozna zaobserwowac wysoki wspolczynnik agresji !! Nawet chyba tu kiedys na forum ktos wspomnial i podawal linki ale nie pamietam gdzie! Takze szanujmy sie i to forum - bo niewiele takich  Wink papa

54l
6xneon czerwony
3xgupik endlera
5xotosek
5xkirysek pando podobny
2+1 pielegniczka ramirezi
Smiley Smiley
Krzysiek19
Bywalec

Siberian Husky

« Odpowiedz #57 : Styczeń 17, 2009, 19:13:21 »

izago1 - Tak to forum jest bardzo dobre Good ! Good !

Jak wstawiłem to byłem zjechany(dosłownie Grin),ale dało mi to do zrozumienia że jest źle i trzeba to poprawić. Jest coraz lepiej(tak mi się wydaje).Ostre posty mnie zmotywowały,dały mi do zrozumienia, że nie mogę być gorszy od innych i staram się na nich wzorować Grin Grin Grin

45 l
  XxX-gupiki z młodymi
  5-kiryski pstre
35l
W planach muszlowce Smiley
---------------
ala
Super aktywny

ala

« Odpowiedz #58 : Styczeń 17, 2009, 20:31:57 »

izago1 - Tak to forum jest bardzo dobre Good ! Good !

Jak wstawiłem to byłem zjechany(dosłownie Grin),ale dało mi to do zrozumienia że jest źle i trzeba to poprawić. Jest coraz lepiej(tak mi się wydaje).Ostre posty mnie zmotywowały,dały mi do zrozumienia, że nie mogę być gorszy od innych i staram się na nich wzorować Grin Grin Grin
No proszę Krzysiu jaka mądra wypowiedź  Good ! - ciekawe tylko czemu to Twoje akwarium tak wolno się rozwija Undecided

Krzysiek19
Bywalec

Siberian Husky

« Odpowiedz #59 : Styczeń 17, 2009, 22:33:50 »

''Nie od razu zbudowano rzym'' Grin Grin Grin

45 l
  XxX-gupiki z młodymi
  5-kiryski pstre
35l
W planach muszlowce Smiley
---------------
Strony: 1 2 3 [4] 5 6