sebtul
Stały użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #165 : Grudzień 08, 2011, 23:53:05 » |
|
[ Stanęło jakoś w kwestii sygnatur? Maja być na fotkach czy nie ?
pozdrawiam, R.
Ja jestem za tym aby był nick właściciela, ale chyba pojawiły się głosy aby zdjęcie było czyste.
|
|
|
|
|
|
gg - 4479432
|
|
|
|
rodia
|
 |
« Odpowiedz #166 : Grudzień 09, 2011, 00:25:26 » |
|
[ Stanęło jakoś w kwestii sygnatur? Maja być na fotkach czy nie ?
pozdrawiam, R.
Ja jestem za tym aby był nick właściciela, ale chyba pojawiły się głosy aby zdjęcie było czyste. Nick lub imię i nazwisko. Fotki będą czyste, taka sygnatura i tak będzie po prawej stronie i to na podłoż a nie w części pływalnej akwarium. - oczywiście "jeśli już"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ducze
WhiteWater
Global Moderator
Super aktywny

|
 |
« Odpowiedz #167 : Grudzień 09, 2011, 07:38:28 » |
|
Może być imię i nazwisko po mojemu. Żadnego logo forum być nie może.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rafalkudlaty
|
 |
« Odpowiedz #168 : Grudzień 09, 2011, 09:42:08 » |
|
sygnatura powinna się bewzględnie pojawić, ja jestem za nickiem - w sieci używam tego samego na wielu forach, ale nazwisko wolałbym pozostawić dla siebie. przecież o treści sygnatury, każdy z autorów fotografii może zadecydować sam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ducze
WhiteWater
Global Moderator
Super aktywny

|
 |
« Odpowiedz #169 : Grudzień 09, 2011, 10:14:19 » |
|
przecież o treści sygnatury, każdy z autorów fotografii może zadecydować sam.
No nie może. Ja np nie chcę kalendarza z fotkami, na których każdy będzie jakieś cuda wianki wypisywał. Albo nick albo nazwisko, ale trzeba się zdecydować na jedno. Ja jestem za imię nazwisko (standardowa procedura, że fotki podpisuje się własnymi danymi). Ale jak ma być nick to też nie mam nic naprzeciwko 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mrs
:)
Super aktywny

bla bla bla...
|
 |
« Odpowiedz #170 : Grudzień 09, 2011, 10:36:42 » |
|
Panowie, zdecydowanie Imie i Nazwisko. Fotki z sygnaturą rafalkudlaty, gosieks itp. będą wyglądać komicznie - oczywiście z całym szacunkiem do wszystkich użytkowników i ich nicków. No, ale to tylko moje zdanie...
Pzdr.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rafalkudlaty
|
 |
« Odpowiedz #171 : Grudzień 09, 2011, 11:52:37 » |
|
dostosuję się do reszty uźytkowników... chociaż nie jestem zwolennikiem publikowania swoich danych osobowych. sam już niejednokrotnie wykorzystałem ten fakt, by dowiedzieć się o kimś więcej niż sam by sobie tego życzył.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ducze
WhiteWater
Global Moderator
Super aktywny

|
 |
« Odpowiedz #172 : Grudzień 09, 2011, 12:06:41 » |
|
Bez przesady. Nadrukowanie autora fotki na kalendarzu, którego nie będzie w komercyjnej dystrybucji nijak nie naruszy niczyjej prywatności. Chyba, że ktoś ma jakąś paranoję w tym temacie, zawsze wtedy można podać zmyślone dane. Sprawdzać autentyczności podpisu nie będziemy... mam nadzieję 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mrs
Super aktywny

bla bla bla...
|
 |
« Odpowiedz #173 : Grudzień 09, 2011, 12:40:27 » |
|
dostosuję się do reszty uźytkowników... chociaż nie jestem zwolennikiem publikowania swoich danych osobowych. sam już niejednokrotnie wykorzystałem ten fakt, by dowiedzieć się o kimś więcej niż sam by sobie tego życzył.
Zawsze można zdjęcie podpisać pierwszą literą nazwiska np. Rafał W. Można zdjęcie podpisać samym imieniem. Można wcale nie podpisywać. W moim odczuciu wszystko będzie lepsze od nadruku internetowych nicków.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rafalkudlaty
|
 |
« Odpowiedz #174 : Grudzień 09, 2011, 13:09:22 » |
|
nie ma znowu tak wielkiego problemu. dostosuję się... rafał s. to brzmi jak w kronice kryminalnej  w swoim przypadku chciałem się podpisać nickiem składającym się z imienia i ksywy, która w realu jest bardziej rozpoznawalna niż moje nazwisko. ostatnio na grilu wieloletni kumpel (jeszcze z czasów liceum) pytał się jak ja cholera mam na nazwisko 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mrs
Super aktywny

bla bla bla...
|
 |
« Odpowiedz #175 : Grudzień 09, 2011, 13:40:02 » |
|
nie ma znowu tak wielkiego problemu. dostosuję się... rafał s. to brzmi jak w kronice kryminalnej  W-11 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
matka siedzi z tyłu
|
 |
« Odpowiedz #176 : Grudzień 12, 2011, 23:50:10 » |
|
Ja jestem za imieniem i nazwiskiem, ale w ostateczności dostosuję się do zdania większości. Tylko chyba trzeba by już podjąć ostateczną decyzję no i przydałoby się wiedzieć, do kogo w razie potrzeby wysłać te nasze dane osobowe
|
|
|
|
|
|
ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
|
|
|
|
rodia
|
 |
« Odpowiedz #177 : Grudzień 13, 2011, 00:05:05 » |
|
Ja jestem za imieniem i nazwiskiem, ale w ostateczności dostosuję się do zdania większości. Tylko chyba trzeba by już podjąć ostateczną decyzję no i przydałoby się wiedzieć, do kogo w razie potrzeby wysłać te nasze dane osobowe
Fajnie, niedługo wiekszość dostosuje się do wiekszości  Dane do mnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asagoth
Coldwater
Super aktywny

Rock 'n' roll baby
|
 |
« Odpowiedz #178 : Grudzień 13, 2011, 00:07:57 » |
|
Do mnie tzn ten mail na który poszły zdjęcia? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rodia
|