|
emperor
|
 |
« Odpowiedz #75 : Listopad 23, 2011, 16:46:41 » |
|
Mirmil pędu do władzy nie mam i nigdy nie miałem. Zakładam, że Twoje posty odnoszą się również i do mojej osoby. Nie zakładałem i nie zakładam grupy kolesi. Temat wątku ja założyłem, natomiast to, że żyje swoim życiem to nie do mnie pretensje chłopie. Co do fundowania nagród to nigdy nie żebrałem o sponsorów, sam wykładałem kasę i nie robiłem z tego afery. Mógłbym również pokryć całość druku kalendarzy(bez niczyjej wiedzy), ale jak czytam Twoje posty to odeszła mi ochota. Dlaczego torpedujesz wszelkie inicjatywy? Jeżeli masz jakieś propozycje to chętnie poczytam. Moderatorem nigdy nie zostanę(dostawałem na PW postulaty bym został). Ty nigdy nie będziesz bo jesteś pierd..... narcyzem. który nie widzi nic poza czubkiem swojego nosa. Najbardziej boli Cie kolego to , że nikt nigdy nie wspomniał o Tobie w kontekście jakichkolwiek zmian lub propozycji. Piszesz o fundamentalnych zasadach to sam jesteś przemądrzałym jełopem by nie napisać dosadniej. Moderator może dać mi bana za pewne słowa, ale trudno. Wku.... mnie podejście "dziecka neo"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirmil
325l wielogatunkowe
Bywalec

www.mirekkon.pl
|
 |
« Odpowiedz #76 : Listopad 23, 2011, 17:09:46 » |
|
kolejny oburzony uczestnik wyścigu już zaczął OT   nie ma jak prawda napisana w oczy, Co do fundowania nagród to nigdy nie żebrałem o sponsorów, sam wykładałem kasę i nie robiłem z tego afery. Mógłbym również pokryć całość druku kalendarzy(bez niczyjej wiedzy), ale jak czytam Twoje posty to odeszła mi ochota.
bardzo ciekawy zabieg, ale kasa to nie wszystko ... żeby zostać moderatorem trzeba reprezentować sobą poziom, którego jak widać po poniższym tekście Tobie brakuje Ty nigdy nie będziesz bo jesteś pierd..... narcyzem. .... to sam jesteś przemądrzałym jełopem by nie napisać dosadniej. .... Wku.... mnie podejście "dziecka neo"
nie mam więcej nic do dodania o to mi właśnie chodziło pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emperor
|
 |
« Odpowiedz #77 : Listopad 23, 2011, 17:17:14 » |
|
Nie mam zamiaru z tobą polemizować. Moje zdanie na twój temat już wyraziłem. Jedna uwaga na koniec-jeżeli nie pasuje mirmilku "grupa kolesi" to znajdź sobie inne forum. Nie sadze by ktoś płakał po tobie. Przyszłe twoje posty pozostawię bez komentarza.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mrs
:)
Super aktywny

bla bla bla...
|
 |
« Odpowiedz #78 : Listopad 23, 2011, 17:55:52 » |
|
Emperor, daj dziewczynie spokój. Ona cierpi na apofenie którą podobno się już leczy. I koniecznie uważaj na słowa...ona jest gotowa się rozpłakać  ja to widzę tak żeby zrobić jakikolwiek konkurs z nagrodami, o które by ludzie chcieli walczyć, trzeba mieć sponsora lub samemu ufundować nagrody, a nie żebrać po forach od ludzi i robić wiele zamieszania wokół siebie jako "organizatora", słowem popatrzcie jak pomagam forum rozkręcam pisze 2000 postów na godzinę - i co z tego? kupa energii psu w d...ę, bo kasy brakło.., a wątek niniejszy przypomina wołanie: "gdzie są nowi Moderatorzy tak wiele się dzieje" (chociaż nie dzieje się nic) zobaczcie kto się angażuje i zróbcie go Modem ... żałosny zbieg okoliczności hehehe
IMHO: fundamentalna podstawa o której już nie raz było pisane - nie odstraszać ludzi swoją przemądrzałością, a szczególnie nowych userów, bo nawet konkurs z nagrodami za 10000zł nie napędzi tylu ludzi i nie pomoże forum w rozkręceniu co 2-3 forumowiczów z cennymi poradami dla nowicjuszy
jeśli uważacie że na tym forum niewiele się dzieje zobaczcie na statystyki tego i porównajcie do innych, jest bardzo podobnie, a wszystko zależy od tematów jakie aktualnie są na tapecie, im więcej nowych pomysłów prezentacji tym więcej ludzi czyta i bierze czynny udział
Cicho dziewczyno, cicho. Dorośli rozmawiają... Mam jeszcze gorącą prosbe do wszystkich którzy udzielali się w tym wątku, chcieli coś zmienić lub coś zorganizować. Nie przejmujcie się pustakiem którego jedynym celem jest prowokowanie i obrażanie ludzi. Piszcie dalej o swoich pomysłach ignorując prymitywne wypowiedzi czlowieka nie potrafiącego czytać ze zrozumieniem, dla którego 2+2=5.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 23, 2011, 18:01:39 wysłane przez mrs »
|
|
|
|
|
|
emperor
|
 |
« Odpowiedz #79 : Listopad 23, 2011, 18:11:35 » |
|
I koniecznie uważaj na słowa...ona jest gotowa się rozpłakać  Dlatego ostrożnie dobierałem słowa. Nie chciałbym mimo wszystko by dziecko miało traumatyczne doświadczenia  Mrs ignorujmy dziewczątko i tyle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mrs
Super aktywny

bla bla bla...
|
 |
« Odpowiedz #80 : Listopad 23, 2011, 18:16:13 » |
|
Dlatego ostrożnie dobierałem słowa. Nie chciałbym mimo wszystko by dziecko miało traumatyczne doświadczenia  Mrs ignorujmy dziewczątko i tyle. Ja sądze, że to przez nocne zmazy. Dziewcze po prostu szuka...ujścia dla "emocji" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emperor
|
 |
« Odpowiedz #81 : Listopad 23, 2011, 18:20:42 » |
|
Dobra, kończmy już, bo naprawdę ktoś uwierzy w mityczną 'grupę kolesi'.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mrs
Super aktywny

bla bla bla...
|
 |
« Odpowiedz #82 : Listopad 23, 2011, 18:24:28 » |
|
Dobra, kończmy już, bo naprawdę ktoś uwierzy w mityczną 'grupę kolesi'.
Temat i tak raczej padł. Tak jak pisałem w którymś z poprzednich postów, wystarczyła jedna negatywna uwaga i nagle okazało się, że pomysł z kalendarzami jest brzydki. A szkoda, bo fajnie byłoby mieć coś takiego w domu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sebtul
Stały użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #83 : Listopad 23, 2011, 21:20:42 » |
|
Zrobić jpg i normalnie wrzucić.
Nie potrafię tego zrobić, czy jest ktoś komu mogę przesłać kosztorys aby umieścić go na forum?
|
|
|
|
|
|
gg - 4479432
|
|
|
|
rodia
|
 |
« Odpowiedz #84 : Listopad 23, 2011, 21:36:49 » |
|
Zrobić jpg i normalnie wrzucić.
Nie potrafię tego zrobić, czy jest ktoś komu mogę przesłać kosztorys aby umieścić go na forum? WYCENA KALENDARZY KLIK
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emperor
|
 |
« Odpowiedz #85 : Listopad 23, 2011, 21:42:06 » |
|
Wyskakuje mi jakiś błąd pliku przy otwieraniu, nie wiem czy tylko u mnie, czy ktoś ma jeszcze taki problem?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sebtul
Stały użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #86 : Listopad 23, 2011, 21:53:30 » |
|
U mnie wszystko działa poprawnie. Druga firma, która się zobowiązał wysłać kosztorys dzisiaj do godziny 12:00 nie odezwała się do tej pory. Najtańszy projekt jaki udało mi się znaleźć na allegro. http://allegro.pl/show_item.php?item=1941152950
|
|
|
|
|
|
gg - 4479432
|
|
|
|
rodia
|
 |
« Odpowiedz #87 : Listopad 23, 2011, 21:58:14 » |
|
Wyskakuje mi jakiś błąd pliku przy otwieraniu, nie wiem czy tylko u mnie, czy ktoś ma jeszcze taki problem?
Jeśli masz problem to wklej url do paska adresu w przeglądarce: http://wc.rodia.eu/wycena_kalendarzy.pdf
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mrs
Super aktywny

bla bla bla...
|
 |
« Odpowiedz #88 : Listopad 23, 2011, 22:46:57 » |
|
Te kalendarze z allegro wyglądają całkiem fajnie. Gdybym miał wybierać, stawiałbym właśnie na nie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gregorij
Zainteresowany

|
 |
« Odpowiedz #89 : Listopad 24, 2011, 08:11:14 » |
|
- rzadko tu zaglądam i w zasadzie tylko czytam, ale w tym temacie muszę się wypowiedzieć, jeśli tacy kolesie jak MRS, EMPEROR mają być Moderatorami to chyba to forum całkiem zejdzie na psy, to nie prywatny folwark niespełnionych ambicjonalnie dużych dzieci - MRS, EMPEROR ostatnimi postami udowodniliście swój prymitywizm argumentów poprzez opluwanie błotem Forumowicza, a nie rzeczową dyskusję - i pewnie będzie tak z każdym kto sprzeciwi się grupie kolesi, - pomysł z kalendarzami jest całkowicie do bani i nie wypali tak jak konkurs akwarystyczny, bo z natury rzeczy jest tu masa ludzi których nie stać na filtr za 50zł dlatego kupują za 30 zł a co dopiero kalendarz za kilkadziesiąt zł, - skoro wszyscy piszą że na forum jest marazm, a więc nie ma wiele roboty dla Modratorów, to po co w ogóle podnosić jękot w stylu "co z nowymi moderatorami", lepiej założyć ciekawy wątek na temat akwarystyki niż nabijać puste posty
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|