Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 ... 7 8 [9]
  Drukuj  
Autor Wątek: Jak zaprzyjaźnić piranie?  (Przeczytany 38829 razy)
asagoth
Coldwater
Super aktywny

Rock 'n' roll baby

« Odpowiedz #120 : Styczeń 25, 2010, 22:06:53 »

Nie dramatyzuje to raz...
I nie żałuje ryb którymi karmie drapieżniki to dwa
Ale jeśli uważnie przeczytasz swoje posty (jeśli myślisz choć troche logicznie) zrozumiesz że to co robisz z perspektywy trzeciej osoby wygląda jak test
"Co przeżyje z moimi piraniami"... a to wymaga już zwrócenia uwagi, jeśli cie to boli bardzo to niestety już nie mój problem...
Ryby ginące w żołądkach drapieżników to natura a ryby uszkadzane przez inne ryby w domowych akwariach to niewiedza lub głupota lub bezmyślny sadyzm...
Niepotrzebne skreśl

aresik
Stały użytkownik

« Odpowiedz #121 : Styczeń 25, 2010, 22:12:34 »

nie jestem bezmyślnym sadysą , i ostrożniej dobieraj słowa. To jest forum a nie jakiś przestanek po północy.  nie masz się na kim wyładować znajdz sobie kolege

do moderatora , proszę o usunięcie mnie z forum!
asagoth
Coldwater
Super aktywny

Rock 'n' roll baby

« Odpowiedz #122 : Styczeń 25, 2010, 22:29:25 »

Nie nazwałem cię bezmyślnym sadystą... moim zdaniem wrzucanie czego kolwiek do tak małej bańki z piraniami jest poronionym pomysłem.
Nie wiem dlaczego kontynuujesz  tą dyskusje, przecież napisałem ci dlaczego zwróciłem uwage...
Jeśli myślisz że miałem ochote na wyżywanie się lub że chciałem cię obrazić to nie mamy o czym rozmawiać
(Zażucenie komuś mało logicznego myślenia obrazą nie jest)

aresik
Stały użytkownik

« Odpowiedz #123 : Styczeń 26, 2010, 09:33:44 »

a więc z przeczytanych postów na temat pirani nattereri nie można zaprzyjaznić jej z jakąkolwiek rybą . Piranie polują na inne ryby nawet na zbrojniki , neonki , i wszystkie inne małe rybki. Czym większa ryba tym łatwiej ją złapać i pożreć.  Myślę, że tego tematu nie ma co dalej kontynuować wszystko zostało w nim opisane. Sugeruję przypieńcie go pineską jako ciekawy , obszerny kumulatr wiadomości i spostrzeżeń forumowiczów.

P.S. Temat pirani czerwonobrzuchej znajduje się w biotopach (Ameryka) tam można zaczerpnąć delikatnej wiedzy.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 26, 2010, 09:35:55 wysłane przez aresik » Zapisane

do moderatora , proszę o usunięcie mnie z forum!
Strony: 1 ... 7 8 [9]
  Drukuj  

Skocz do: