Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Acanthodoras cataphractus  (Przeczytany 3506 razy)
Drago
Super aktywny

akwarystyka jest dla pasjonatów

« Odpowiedz #15 : Marzec 29, 2009, 15:14:32 »

Tą grotę nie wiem jak wygląda ale mogą zająć pielęgnice sajica ,nie raczej kurzu wzniecać nie będą.

Akwarium może mieć każdy, akwarystą trzeba się urodzić bo może tylko 2% to hobbyści reszta to ludzie którzy mają ryby. Lecz  czym jest bezmyślne lampienie się na najpospolitsze gatunki i ciąże u gupika wśród chwastów, w porównaniu z odkrywaniem i poznawaniem nowych, tajemniczych i ciekawych gatunków
margin
Bywalec

« Odpowiedz #16 : Marzec 29, 2009, 15:39:39 »

grota z kamienia niezbyt duża z obszernym wejściem, może się zmieścić rybka nawet 15 cm

Drago
Super aktywny

akwarystyka jest dla pasjonatów

« Odpowiedz #17 : Marzec 29, 2009, 15:48:42 »

No to tym pielęgnicom na pewno się spodoba.

Akwarium może mieć każdy, akwarystą trzeba się urodzić bo może tylko 2% to hobbyści reszta to ludzie którzy mają ryby. Lecz  czym jest bezmyślne lampienie się na najpospolitsze gatunki i ciąże u gupika wśród chwastów, w porównaniu z odkrywaniem i poznawaniem nowych, tajemniczych i ciekawych gatunków
margin
Bywalec

« Odpowiedz #18 : Marzec 29, 2009, 16:01:56 »

zobaczymy, moje ukochane szmaragdowe zawsze składały ikrę na dużym kamieniu, w samym środku akwarium, do tej pory mam ten kamień w szafce (na pamiątkę)
« Ostatnia zmiana: Marzec 29, 2009, 16:03:40 wysłane przez margin » Zapisane

Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: