mi gupiki się mnożą porównywalnie do wschodu grzybów po deszczu ;Dki sie mnożą duużo lepiej od królików więc i ja mogę ich kilka oddac hehe ;] u mnie w zoologicznym przyjmują po 2 zł za sztukę,zawsze to pare grosza jest na jakąś roślinkę do akwarium albo na inną rybcie ;]
Moja metoda na młode gupiki? Akwarium + woda + samiec gupika + samica= stadko młodych co 4 tygodnie ;p
A mam dwie samice jdną prawie całą czarną drugą stradycyjną jak u kolegi na zdjęciu wyżej teraz co 2 tygodnie będę miał młode bo moja czarnula uodziła pierwszy raz 22 młode (może było ich więcej a ja o tym nie wiem ;p ale pierwszy raz wszystkie przeniosłem do innego baniaka, bo straty przy poprzednich trzech miotach miałem około 80%
A pamiętam jak kiedyś przeżywałem pierwszą ciąże i pierwszy poród gupika, ale miałem frajdę a nic o tym nie wiedziałem

Ale na chwalenie sie jest inny topic
pozdrawiam ślicznie :*
Daje post Scriptum po 8 dniach czyli dzisiaj (21.05.2009r.) xD ale ok
P.S. Jak karmicie ryby regularnie tą samą dawną papu (czyt. jedzenia) to jak rybcia ma powiększony brzuch to logiczne że to nie z przejedzenia

P.P.S. Widze że nieoficjalnie temat zamknąłem, bo nikt już nie pisze ciągle tych samych postów typu "czy moja gupiczka jest w ciąży"

pozdro all