numiko
Zainteresowany

|
 |
« Odpowiedz #90 : Maj 25, 2007, 15:44:47 » |
|
To nic tylko się cieszyć!  Jeszcze muszę się wybrać na Młyńską i zobaczyć co i jak. Byłaś?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Magdallenah
Ja.
Super aktywny

I'm ;)
|
 |
« Odpowiedz #91 : Maj 25, 2007, 19:52:36 » |
|
To nic tylko się cieszyć!  Jeszcze muszę się wybrać na Młyńską i zobaczyć co i jak. Byłaś? Wiesz co ja zawsze chodze w wybrane miejsca (czasami żałuje), na Młyńskiej nie byłam ale póżniej napisz co i jak 
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam, Magda. 
|
|
|
numiko
Zainteresowany

|
 |
« Odpowiedz #92 : Maj 25, 2007, 20:06:33 » |
|
Napiszę Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mick k-ce
Nowy

|
 |
« Odpowiedz #93 : Maj 30, 2007, 18:37:55 » |
|
mam pytanie: gdzie w katowicach moge dostać otoczaki kwarcowe albo jakiś łupek który nie zmienia parametrów wody??? za wszelką pomoc dziekuje 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Magdallenah
Ja.
Super aktywny

I'm ;)
|
 |
« Odpowiedz #94 : Maj 30, 2007, 18:42:51 » |
|
otoczaki są raczej w każdej IKEI 
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam, Magda. 
|
|
|
jarex15
Nowy

|
 |
« Odpowiedz #95 : Czerwiec 03, 2007, 17:52:22 » |
|
Mam pytanie do osób z wa-wy gdzie można kupić otoski??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mick k-ce
Nowy

|
 |
« Odpowiedz #96 : Czerwiec 24, 2007, 16:12:57 » |
|
a więc kolejne moje pytanie  czy ktoś wie gdzie w Katowicach jest jakiś w miare tani i dobry szklarz?? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aniape
Super aktywny

gg 13198444
|
 |
« Odpowiedz #97 : Czerwiec 27, 2007, 20:51:26 » |
|
Moi Drodzy, czy ktoś z Was kupował rybki u Pana Adama Florczuka w Legionowie lub w Diskus-Zoo na Radzymińskiej? Podzielcie się proszę opiniami i doświadczeniami. Byłam też w osławionym Atoll Zoo na Gocławiu ale poczułam się tam, tak jakbym przeszkadzała ekipie. Fakt, że jestem początkująca ale potraktowali mnie bardzo z góry 
|
|
|
|
|
|
"Nawet najmniejszy kot jest arcydziełem" - Leonardo da Vinci.
|
|
|
Magdallenah
Ja.
Super aktywny

I'm ;)
|
 |
« Odpowiedz #98 : Czerwiec 27, 2007, 21:02:14 » |
|
Napiszę Pozdrawiam! to co bede pierwsza-hehe byłam już 3 razy za każdym rośliny i raz krewetki  -wszystko OK, drogo to prawda ale u p. Baszuckego (roslinyakwariowe.pl) warto kupować. Roślinki w sklepie wyglądają tak sobie ale w akwarium pokazują sie całe-piękne zdrowe i sprzedawca zawsze doradzi-mi dał wiele gratisów (musisz sie przyznać że jesteś na jakimś forum-ja sie nie przyznałam ale chyba poznał mnie ze zdięcia które mam na jego forum jako avatar  ) Rybki bym sie chyba też nie odważyła bo w jednym akwa pływały snięte ryby... są butle co2, wszelkie nawozy, książki-jednym słowem wszystko dla flory akwa
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam, Magda. 
|
|
|
akwa_man
Zainteresowany

|
 |
« Odpowiedz #99 : Czerwiec 27, 2007, 21:27:47 » |
|
Moi Drodzy, czy ktoś z Was kupował rybki u Pana Adama Florczuka w Legionowie lub w Diskus-Zoo na Radzymińskiej? Podzielcie się proszę opiniami i doświadczeniami. Byłam też w osławionym Atoll Zoo na Gocławiu ale poczułam się tam, tak jakbym przeszkadzała ekipie. Fakt, że jestem początkująca ale potraktowali mnie bardzo z góry  Ja jestem z Legionowa i właśnie u pana Adama często robię zakupy  . Mam pozytywne odczucia, mają duży wybór rybek i akcesoriów, a i obsługa miła. tutaj masz stronkę jego sklepu http://www.interzoo-adam.pl/pl/ale jest chyba jeszcze nie skończona 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
georgewroc
Stały użytkownik

Stop pneumokokom- wiewiórki górą !!!
|
 |
« Odpowiedz #100 : Lipiec 08, 2007, 00:16:25 » |
|
Jakie miejsca polecacie na zakupy we Wrocławiu? Miejsca pewne - tzn zdrowe ryby i rosliny, duzy wybor sprzetu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
numiko
Zainteresowany

|
 |
« Odpowiedz #101 : Lipiec 16, 2007, 13:06:03 » |
|
Poszukuję ryby Ancistrus Ranunculus - czy ktoś wie, gdzie w Krakowie można kupić?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KreciX
Zainteresowany

|
 |
« Odpowiedz #102 : Lipiec 16, 2007, 15:51:01 » |
|
poszukuje krabow mangrowych i teczowych w slubicach nad odra - jesli ktos wie gdzie je znajde to prosze o kontakt na pw
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aniape
Super aktywny

gg 13198444
|
 |
« Odpowiedz #103 : Lipiec 19, 2007, 18:11:45 » |
|
Czy ktoś wie, gdzie w Warszawie jest największy wybór kirysków? A może wiecie, gdzie mogę nabyć kiryski pandy i kiryski lamparcie?
|
|
|
|
|
|
"Nawet najmniejszy kot jest arcydziełem" - Leonardo da Vinci.
|
|
|
|
malzonka
|
 |
« Odpowiedz #104 : Lipiec 19, 2007, 20:15:00 » |
|
Aniape najwiekszy wybór wszelkich zwierzat i roślin jest właśnie w Diskusie. Kupowałam tam wiele ryb i roślin. Ze sprzedawcami jest różnie, nie zawsze maja czas a raczej wystarczającą ilość czasu aby przy okazji porozmawiać lub doradzić. W Atoll-Zoo nigdy nie spotkałam sie z takim zachowaniem o jakim piszesz. Może dlatego, że często tam bywam i zawsze "utykam" na min godzine jak jest Paweł Szewczak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|