Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: nowe szkiełko 30l, galaxy + bojek?  (Przeczytany 5646 razy)
ducze
WhiteWater
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #15 : Marzec 30, 2012, 08:36:00 »

No i kurcze mam zagwozdkę czy bojek je pogonił czy same chciały pozwiedzać okolicę...
Krewety to nie ryby, nie wyskakują tylko sobie spokojnie wyłażą. Najczęściej jak im się nie podoba, ale czasem to chyba tak same z siebie.

mar33cki
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #16 : Marzec 30, 2012, 09:10:02 »

ducze jak wyławiałem krewetki to tylko Amano potrafiły łazić po siatce na sucho bez wody  Cheesy, a RC to tylko leżały ewentualnie się rzucały
sugerujesz, że chciały pozwiedzać? A ja nie mam pokrywy i ładnych pare PLN poszło w susz  Wściekły Na szczęście córcia (4l) już rozumie, że coś może umrzeć i już tego nie będzie.

mar33cki
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #17 : Kwiecień 24, 2012, 09:14:32 »

heh ostatnio na wycieczkę wybrał się też tymczasowo zamieszkujący to szkiełko bojek  Wściekły niestety niefortunnie wybrał czas (w nocy), bo znalazłem go dopiero po powrocie z pracy i trochę się zmumifikował  Wściekły

tymczasem yellowki, które wpuściłem niedawno się skutecznie chowają - pewnie wylinka, bojek pływa, a rośliny się aklimatyzują  Wink

vento
Super aktywny

« Odpowiedz #18 : Kwiecień 24, 2012, 09:23:09 »

krewety też często 'wyskakują' przypadkowo ze zbiorników pogonione przez ryby-odbijają się wtedy mocno do tyłu i jeśli machną ogonem za mocno, bywa, że wylecą ze zbiornika, lub w czasie kiedy samica puści feromony-pływają wtedy jak szalone po zbiorniku i czasem nie wyrobią na zakręcie Tongue

Mar33cki podrzuć aktualne fotki!

mar33cki
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #19 : Kwiecień 26, 2012, 10:31:27 »

aktualne foty w wątku w stopce  Wink
wczoraj w końcu 2 yellowki wylazły na światło dzienne, przypuszczam że jeszcze testują bojka, bo u ciebie nie miały takich atrakcji  Tongue

Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: