Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Odmulacz jaki wybrać do akwarium 300l.?  (Przeczytany 10119 razy)
DawidK1
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #15 : Lipiec 20, 2011, 22:32:42 »

Kupię akwarium to pomyślimy nad obsadą a mógłbyś zerknąć w galerii na moja 300l.  powiedzieć co mógłbym zrobić by ulepszyć akwarium czy coś zmienić.

rodia
Super aktywny

memento mori

« Odpowiedz #16 : Lipiec 21, 2011, 00:09:12 »

Kupię akwarium to pomyślimy nad obsadą a mógłbyś zerknąć w galerii na moja 300l.  powiedzieć co mógłbym zrobić by ulepszyć akwarium czy coś zmienić.

Dawid, moje ulubione zwierzęta to Bradypus sp. - w Polsce znane pod nazwą "leniwiec". Myślę, że ma to związek z moim leniwym podejściem do życia i czegokolwiek. Sporo ludzi ma ten syndrom choć nie jest tego świadomymi. Wejdź w swój profil i w swoim podpisie ustaw link do swojego wątku - wtedy po pierwsze łątwiej będzie kliknąć na twoje akwarium, a po drugie więcej osób do niego trafi bo będzie on w podpisie każdego twojego posta. Tak jak w moim są 2 linki: jeden do mojego akwarium na tym forum, a drugi tekstowy do mojej firmowej strony.

Pozdrawiam, R.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 21, 2011, 00:11:20 wysłane przez rodia » Zapisane
Anubis-RE
Super aktywny

« Odpowiedz #17 : Lipiec 21, 2011, 01:53:48 »

Chłopaki, zagalopowaliśmy się w tym wątku, miało być o odmulaczu.

Co robi nowa osoba pojawiająca się na forum ? wpisuje hasło Odmulacz i trafia na nasze gadki Cheesy

Sugeruję aby jakiś moderator usuną moją wypowiedź oraz wszystkie nie trzymające się tematu,
Tak będzie lepiej dla ludzi szukających pomocy na tym forum, a wszystkie mądre głowy tu się wypowiadające z pewnością zrozumieją.

Pozdrawiam wszystkich  Wink

Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: