Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Arron 112  (Przeczytany 5100 razy)
Arron
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #15 : Lipiec 17, 2011, 11:04:56 »

Nowa odsłona fotki u góry
Anubis-RE
Super aktywny

« Odpowiedz #16 : Lipiec 17, 2011, 11:56:02 »

A więc:

Tło mi się podoba więc +
Neonki fajne więc +
Mieczyki średnio pasują do neonek, ale niech będą. (ani plus ani minus)
Gupiki, widzę, że napisałeś, że do oddania i to jest na + (bo same gupiki na -)
Podłoże moim zdaniem na +
Kamyki fajne choć sam inaczej bym ustawił, ale to tylko kwestia gustu i tego co się komu podoba więc +
Roślinność - (panuje tam moim zdaniem chaos) (ja zdecydował bym się na prawą lub lewą stronę, a drugą obsadził bym czym innym lub dodał pasujący kamień ok 15cm wysoki)
Ukrycie sprzętu, nie najgorzej choć mogło by być lepiej (bez + i -).

Nie jestem pewien, czy moja opinia jakoś ci pomoże ale myślę, że warto to przemyśleć.
Poza tym inni koledzy i koleżanki na pewno zauważą inne sprawy o których napiszą, to tylko kwestia czasu (a jak wiadomo większość teraz się opala nad wodą Cheesy )

baniakmaniak
Andrzej
Super aktywny

« Odpowiedz #17 : Lipiec 17, 2011, 13:41:06 »

Jest o wiele lepiej jak już napisał poprzednik. Widzisz tylko co do roślinności nie nazwałbym tego chaosem tylko raczej monotonią chodzi mi o ilość gatunków. Są u Ciebie tylko 3, a  wygląda jakby tam był tylko jeden.

Pozdrawiam Andrzej
Baniak 190l

Nie udzielam rad przez PW!
Zapraszam do wątku:
http://www.akwarium.net.pl/forum/zrob-to-sam/swiatlo-w-akwarium-zrob-to-sam-porady/
Anubis-RE
Super aktywny

« Odpowiedz #18 : Lipiec 17, 2011, 13:46:24 »

Jest o wiele lepiej jak już napisał poprzednik. Widzisz tylko co do roślinności nie nazwałbym tego chaosem tylko raczej monotonią chodzi mi o ilość gatunków. Są u Ciebie tylko 3, a  wygląda jakby tam był tylko jeden.

O co to, to. To tak, Cheesy zgadzam się z tobą Baniamaniaku Wink. Jest lepiej ale musi jeszcze popracować.

vento
Super aktywny

« Odpowiedz #19 : Lipiec 17, 2011, 15:13:16 »

poczekajmy aż się zielsko rozrośnie, zagęści i wybarwi-może wtedy samo coś się z tego ułoży. Kamienie tylko bym inaczej ustawił, albo zamienił na jakiś delikatny korzeń.

powodzenia

Arron
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #20 : Lipiec 17, 2011, 22:25:44 »

Ja tak to rozsadziłem bo trochę za dużo kupiłem.Inna roślinność bardzo chętnie ale przy tak słabym oświetleniu to raczej nie jak dołożę świetlówkę to wtedy coś pomyśle. Zielsko jest ładnie wybarwione
« Ostatnia zmiana: Lipiec 24, 2011, 11:18:10 wysłane przez Arron » Zapisane
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: