Lepiej

Ale nie wiem czy tylko w moim odczuciu, termometr który jest przytwierdzony do szyby z tyłu albo bym wsadzał do akwa tylko na czas sprawdzania temp. albo kupił bym za 1 zł czarną przyssawkę i przykleił go na jednej z bocznych ścianek, by nie rzycał sie tak w oczy.
Roślinki wyglądają ładnie choć nadal nie masz jak zasłonić nimi filtra, co w przypadku twojego akwarium miało by kluczowy wpływ na jego estetykę.
Poszukaj w okolicy być może znajdziesz takiego łupka jakiego ja chcę odsprzedać w Krakowie, taki załatwił by sprawę od razu (poglądaj) :
http://www.akwarium.net.pl/forum/sprzedam/%28krakow%29-sprzedam-70cm-go-lupka-%28kamien%29-lub-za-rosliny/Odłupując połowę zakrył byś nią całkowicie filtr i jeszcze by ci zostało na przykrycie całej ściany w akwarium.
Może warto byś u siebie poszukał czy ktoś nie sprzedaje lub czy nie ma takiego w sprzedaży na składzie budowlanym, kosztował by cie koło 10zł choć może być trudno z wyszukaniem takiego kawałka jak mój, ale tobiw wystarczą niewielkie kawałki

Pozdrawiam.