Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 35
  Drukuj  
Autor Wątek: Zapraszam... przedstawmy się !  (Przeczytany 245908 razy)
helbards
Stały użytkownik

« Odpowiedz #135 : Czerwiec 19, 2007, 16:02:32 »

Witam!
Na forum jestem z ładny tydzień...
Mam na imię Paweł mieszkam w Żarach (lubuskie) miasto zapamiętało się w historii polski jako Przystanek Woodstock.
liczę sobie 15lat...akwarystyką zajmowałem się od dawna(z małymi przerwami) , ale dopiero kilkanaście tyg. temu postanowiłem się zająć moimi pupilami na "poważnie".
Interesują się tak że informatyką , ogólnie komputerami jak i grami (CoD) , wspinaczką , grotołazem(chodzenie po jaskiniach).

Galasek
Nowy
*

One Men Show

« Odpowiedz #136 : Czerwiec 27, 2007, 17:31:20 »

Witam:)
Mam na imie Michałek:D
Mam 20 lat. Interesuje sie muzyka, sprzetem audio, zwierzetami, pajakami i owadami:D...oprocz tego  elektronika i komputerami ale jednak od strony technicznej niz programowej:).
Akwarystyka zarazilem sie od ojca poniewaz jak bylem maluszkiem to tato mial taka swoja 50tke i tak chyba do 7 roku zycia mojego Smiley pozniej do 12 mialem przerwe i od 12 roku zycia znow zaczalem bawic sie w akwaryste:)
Moje ukochane rybki to Wielkopletw Wspanialy oraz Sumy Rekinie...
Pozdrawiam
Michał

Nuttin to lose...It's just me against the world baby...
neonek93
Zainteresowany
**

Green day !!!

« Odpowiedz #137 : Lipiec 09, 2007, 20:53:23 »

Siemka nazywam sie Karol

Mam 14 lat. Ale akwarystykę na poważnie traktuje od niedawna, chociaż w domu mam akwarium od wczesnego dziecina twa (tak naprawdę jest z jakieś 20 lat  Tongue )
Mieszkam w sosnowcu (górny ślązk )
Tak naprawdę nie mam hobby innych niż akwarystyka.

Moje AQQ : 5235573

A GG : 3170992

Pozdrawiam wszystkich   Grin

Akwa 45L :
1 mieczyk
5 tetry (bardzo duże)
Maciek1992
Maciek1992
Stały użytkownik

gygy 8085452

« Odpowiedz #138 : Lipiec 20, 2007, 07:00:33 »

Siema nazywam sie Maciek mam lat 15 i mieszkam w Grodzisku Mazowieckim niedaleko Warszawy.

Kiedy kupiłem sobie pierwsze akwarium nie robiłem tego tak jak potrzeba trzymałem tam rybę i cieszyłem sie ze ja mam .
Od jakiś 2 tyg mam profesjonalne akwarium z osprzętem i obsada która każdy karze mi zmienić :/.
Zaczerpnąłem dużo porad z tego forum choć jestem na nim od wczoraj Smiley
Myślę że każdemu przyda sie taki tydzień na tym forum .
Forum jest na poziomie profesjonalnym .

Pozdrawiam Maciek

Kontakty
gadu gadu - 8085452
E mail - ziutkow@op.pl

25 Litrów
-3 molinezje
-MAŁY glonojad
-3 krewetki
King
Stały użytkownik

« Odpowiedz #139 : Sierpień 12, 2007, 16:01:46 »

Na imię mam Marek, mam 32 lata, do akwarystyki powróciłem 1,5 roku temu po 18 latach przerwy, pochodzę z Mazur, ale od 12 lat mieszkam w Pruszkowie. Zawodowo zajmuję się handlem, jestem menadżerem sklepu DIY dużej  zachodniej sieci, a rybki.. cóż pomagają się zrelaksować po ciężkim i skomlikowanym dniu. W domu oprócz kochanej małżonki, mam jeszcze dwoje urwisów: siedmiolatkę Julię, i trzylatka Mateusza, niestety puki co nikt z domowników nie dzieli ze mną pasji (wszyscy woleli by pieska), ale może kiedyś.

Pozdrawiam

Maxiger
Nowy
*

« Odpowiedz #140 : Sierpień 20, 2007, 09:50:02 »

Heh, mam na imie tak samo jak twój 3 letni synek (pozdrawiam mojego imiennika) u mnie w domu też raczej na pierwszym miejscu jest piestek ale ja z tatą założyłem w tamtym tygodniu 50l akwarium i ażdy jak ma jakiś problem siada przed zbiornikiem żęby się zrelkasować to świetny sposub żeby się odprężyć a najleprze jest to że nic nigy się nie powtóży w akwarium. heheh

GG: 3700299
młody89
młody89
Stały użytkownik

Moja Ulubiona rybcia !!!

« Odpowiedz #141 : Sierpień 21, 2007, 13:12:55 »

Witam goraco
Mam na imie Marcin pochodze z województwa małopolskiego z pod krakowa mieszkam obok osw tam gdzie auschwitz
interesuje sie akwarystyka od niedawna i elektornika głównie komputery lubie motocykle i samochody bywam w krakowie na zamknietej patrzec jak lataja (zainteresowani wiedza o co kaman) no i to tyle chyba jak kazdy nie lubie szkoły

akwa:
8L parapeciak
63L krewetkarium w trakcie zakładania
200 L sprzedane
112 L na sprzedaż
anrd
Super aktywny

« Odpowiedz #142 : Sierpień 21, 2007, 13:21:26 »

Bry

Mam na imię Andrzej. Mam 35 lat. Jestem z Legnicy (dolnośląskie).
Pierwsze akwa (w stalowych kątownikach) zorganizował mi mój tata kiedy miałem 7 lat. Miałem je do 13 roku życia. Potem zdobyłem klejone 80L, z którego korzystałem do 16 roku życia. I od tego czasu dłuuuuugo nic aż do kwietnia br. kiedy to kupiłem sobie 112L. Moje zainteresowanie akwarystyką jest dużo poważniejsze niż kiedyś, kiedy to nie interesowały mnie parametry wody itp rzeczy. Akwarystyką zainteresował się także mój 8 letni syn, dla którego planuję zakupić jakiś mały zbiorniczek około 60L.
Na co dzień zajmuję się zawodowo informatyką.

A jak będę mieć jakiś poważny problem to napiszę do kogoś z Was na GG  Grin
« Ostatnia zmiana: Sierpień 22, 2007, 08:57:56 wysłane przez anrd » Zapisane

MlekoDanger
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #143 : Wrzesień 11, 2007, 12:02:08 »

czesc jestem pawel:) mieszkam w okolicy poznania mam 21 lat i jak chyba kazdy bawie sie w akwaryste;]interesuje sie muzyka filmem triche informatyka i piciem z kumplami;] a tak po za tym jestem studentem fizjoterapi.. w domu mam kilka baniakow.. najwieksze ma jakies 400L pozniej 4 akwaria po ponad 100L i jedno ponizej;] oprocz tego na ogrodzie mamy takze oczko;] co mam w akwariach..;] chyba wszystko:P jednak moimi ulubiencami sa dlugonosy.. noze.. duchy.. i pielegnice;) pozdrawiam;]
Błazenek
Następca Takaschi Amano (żart ;D )
Super aktywny

« Odpowiedz #144 : Wrzesień 16, 2007, 17:30:53 »

Siema mam na imię Daniel akwarystyką zajmuję się od niedawna mam akwarium 160l (wkrótce postaram się skąbinować fotki)Moje gg:3106497 To forum naprawdę bardzo mi pomogło postaram się również pomagać innym forumowiczą POZDRO!!! papa

papio
Stały użytkownik

Heh...

« Odpowiedz #145 : Wrzesień 19, 2007, 17:09:39 »

Mam na imię Paweł, pochodzę z Podkarpacia(dokładnie niedaleko Rzeszowa)
Akwarystyką zajmuję się jakieś 2 lata(może więcej) oprócz tego interesuje się komputerami grami itp.

GG: 4689063

pozdrowienia papa

Honey
Stały użytkownik

« Odpowiedz #146 : Październik 16, 2007, 14:11:06 »

A ja mam na imię Kinga, mam 21 lat i studiuję (Gospodarkę Przestrzenną) i mieszkam w Słupsku. Interesuje mnie architektura wnętrz, lubię antyki, kocham zwierzęta. Czasem lubię się pobawić ze znajomymi,a kiedy indziej wolę iść na spacer z psem do lasu... Jest ktoś jeszcze ze Słupska??
marius
Nowy
*

« Odpowiedz #147 : Listopad 04, 2007, 13:29:31 »

witam
nazywam sie mariusz i mieszkam w monachium w niemczech
jak jestem w polsce to przebywam w roztoce kolo jawora, dzieki temu watkowi dowiedzialem sie ze moderator sebastian mieszka 14 km ode mnie.mam 26lat i akwarystyka interesuje sie od 4lat. mam baniak 200l ogolny i planuje doupic jeszcze jeden 200l lub 240l jako malawi. Wink moj nr gg 325812 papa
« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2007, 13:31:35 wysłane przez marius » Zapisane

Akwarium 200l

Kicha
Stały użytkownik

« Odpowiedz #148 : Listopad 04, 2007, 13:52:10 »

Nazywam się Daniel i nie pije od trzech miesięcy  Wink  a tak na poważnie to mam akwa ja wiem jakiś roczek wcześniej też miałem, ale tylko się na nie patrzyłem właśnie kończę kleić obudowę Wink pozdrawiam wszystkich i zachęcam do rozmowy ze mną mam dużo zainteresować począwszy od akwarystyki przez bractwa rycerskie i deske (w sensie deskorolki Tongue) w tym roku matura a ja jak zwykle nic nie robie Smiley

W przygotowaniu 25 litrów... Ah szkoda tej 120...
Cosmo
Nowy
*

« Odpowiedz #149 : Listopad 18, 2007, 09:48:02 »

Nazywam się Mariusz, mam 15 lat i mieszkam w Mysłowicach. Akwarystyka jest moim hobby od chmmm 2?... 3 lat? Coś koło tego... Kiss Lubie też kombinować z grafiką komputerową. Kiss

Strony: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 35
  Drukuj  

Skocz do: