Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 35
  Drukuj  
Autor Wątek: Zapraszam... przedstawmy się !  (Przeczytany 245237 razy)
Krzysiek19
Bywalec

Siberian Husky

« Odpowiedz #165 : Marzec 18, 2008, 20:55:25 »

Nazywam się Krzysiek mam 14 lat Mieszkam koło Krotoszyna (woj. wielkopolskie) Akwarystyką się zajmuje ok od 1 roku. Ponad 6 miesięcy nie byłem zarejestrowany tylko czytałem jakie ryby wybrać itd.Na początek mam 45l.Zajmuje się też modelami,elektroniką.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 24, 2010, 22:42:16 wysłane przez Krzysiek19 » Zapisane

45 l
  XxX-gupiki z młodymi
  5-kiryski pstre
35l
W planach muszlowce Smiley
---------------
Ivonka
Stały użytkownik

« Odpowiedz #166 : Marzec 18, 2008, 21:19:19 »

Witam państwa, może trochę późno, ale jakoś mi ten watek umknął  Wink
Jestem z Krakowa, studiuję, pracuję w Dymie na św. Tomasza, zapraszam na pyszną kawę w czwartki i piątki rano.
Pasje: owczarki staroangielskie (posiadam hodowlę) i ryby Smiley
pozdrawiam  papa

Sith
Nowy
*

« Odpowiedz #167 : Marzec 22, 2008, 12:10:41 »

Witam Serdecznie Wszystkich!
To mój pierwszy post na forum, więc pora się przedstawić.
Mam na imię Artur, wiek - starczy... (po przejrzeniu tego wątku  Wink ) (36l). Od kilku lat rezyduję w Pyrzycach (zachodniopomorskie). Z wykształcenia to mniej więcej: ichtiolog, hydrobiolog, ekolog morza. Akwarystyka towarzyszy mi od zawsze, z akwariami miałem do czynienia przez całe dzieciństwo, aż po studia. W tej chwili w planach założenie Low-Tech'a 112l. Na razie dość intensywnie przeglądam to forum.
Ponadto interesuję się wędkarstwem i trochę fotografią.
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2008, 12:12:57 wysłane przez Sith » Zapisane
tomsoul
Gość
« Odpowiedz #168 : Marzec 29, 2008, 14:24:49 »

Witam

Jestem nowy na tym forum. Mam 26 lat. Pochodze z Łodzi. Interesuje się akwarystyką od małego(gdzieś od wieku 7-8 lat) gdyż mój tata hodował rybki. Nie posiadam niestety zbyt dużego zbiornika. Tylko 160 literków. A zaczynałem od 25 Smiley Interesują mnie różne "typy" czy jak kto woli biotopy akwarium. Miałem wielogatunkowe, Malawi,Tange. Obecnie myśle o holendrze i zastanawiam się nad doborem roślin i ryb aby to jakoś wyglądało. To narazie wszystko.

Pozdrawiam
PiotrasJ
Zainteresowany
**

ładna rybcia:)

« Odpowiedz #169 : Marzec 29, 2008, 22:07:30 »

Heh... ja już troche jestem na tym forum i choć troche się z niektórymi na początku pokłuciłem to już nie ma żadnych problemów...

A jakby co to można do mnie napisać na GG: 11780963     E-mail : garo15@autograf.pl   no i skype : piotrasjzydziu

Pozdraiwam i mam nadzieje ża dalej będzie mi się tu podobało i nie będę nikomu nieświadomi grał na nerwach... Tongue

Akwa 25l   

5x gupik

moczarka kanadyjska

filtr elite

oświetlenie: lampa nad akwa:) (11W)
Doktorek
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #170 : Marzec 31, 2008, 12:21:57 »

Witam!
Jestem kolejnym Maciej na forum. Ur '83. Pochodzę z południa: "...z głębokiego południa". Grin
Student, maniak agresywnego rock'n'rolla. Nawet gram w kapeli.
Jeszcze interesuję się: historią(szczególnie wojenną), swoją Dzidzią, uprawą roślin doniczkowych i nie tylko, dobrym komiksem, tatuażami, produkcją winka domowego,  po troszku fotografią, malarstwem, filmem.
Akwarium miałem przez prawie całą podstawówkę. Później 9 lat przerwy. Ostatnio marzyło mi się i akurat Ktoś mi sprezentował. Znów mam jakąś kałużę  Cheesy.
HURRRA!!!
Co mi daje akwa? SPOKÓJ, CISZĘ, RELAKS po prostu.
Szczególnie jestem zafascynowany Ameryką południową z wyjątkiem pielęgnic i im podobnych. Nie lubię krewetek!
bartekw
Bywalec

« Odpowiedz #171 : Marzec 31, 2008, 19:39:16 »

Czesc witam , na imie mam Bartek lat 32 ,zonaty od 11lat , pochodze z Tarnowa (malopolska) obecnie od 6 lat mieszkam i pracuje w Szecji na polu golfowym jako drugi ogrodnik , lubie pivko , whiski  i dobre tajskie zarcie , wolowinka tez niepogardze (szwedzkie jedzenie to dno dna!!!) .
Pierwsze moje akwa mialem jako 8-latek 30l ogolne , nastepnie 120l ogolne , w wieku okolo bo niepamietam dokladnie (14 lat) zmiana z ogolnego nici i wpuscilem tam dwie piranie , gtunku piran nieznam poprostu je dostalem dorosly mi do  15-16cm piekne ryby, w wieku 18 lat byl koniec z akwa , dyskoteki itd itp, az do teraz przed swietami Bozego Narodzenia kupilem ponownie akwa 200l i tak z wasza pomoca bawie sie tym i ciesze ,

pozdrawiam Bartek papa

ami
Nowy
*

« Odpowiedz #172 : Kwiecień 02, 2008, 10:08:57 »

Hej witam,
Nie będę oryginalna - skoro się ma rybki to trzeba się interesować akwarystyką. Mam na to czas od niedawna, ponieważ najpierw stałam się żoną i mamusią Wink a dodatkowo kończę studia (jeszcze tylko obrona Grin) -  więc to tej pory nie miałam w głowie rybek. Na razie moj zbiorniczek to tylko 25l, ale jak dzieciaczki podrosną na tyle, żeby nie stanowić zagrożenia, a ja się podszkolę w tej kwestii - to pewnie skuszę się na coś większego Smiley

Pozdrawiam wszystkich
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 02, 2008, 10:13:02 wysłane przez ami » Zapisane
adus12345
Stały użytkownik

mlody akwarysta :):):)

« Odpowiedz #173 : Kwiecień 22, 2008, 15:03:09 »

witam

mam na imie adrian, mieszkam w moim kochanym miescie-Wałbrzych.Akwarytyka  interesuje sie ju długo bo prawie 4 lata.Na forum jestem ok. 1 roku i mysle, ze jeszcze z 10 bede.Smiley.Interesuje sie sportem a konkretnie lekoatletyka.W ktorej jestem b. dobry.Dwa razy byłem mistrem  dolnegoslaska.W mistrzostawach polski byłem 4.Kocham tez siatkowke i tancem nowoczesnym, zaraziłem sie od mojej siostry, gdyz ona profesjonalnie zajmuje sie tancem.Pozdrawiam i czekam na ludzi z w-ch Marzyciel
Muhhamad
Gość
« Odpowiedz #174 : Kwiecień 22, 2008, 15:33:30 »

Już trochę z wami jestem a nie zdąrzyłem się przedstawić  Grin  Afro

Mam na imię Paweł,mam 28 lat... Pochodzę z piwnego miasta Warki..W tej wchili kupiłem mieszkanie i osiedlilem sie w Piasecznie pod Warszawą.
Tu również prowadzę swój mały biznesik jakim jest solarium.
Styczność z akwarystyką mam już od 7 roku  zycia.Wtedy to dostałem swój pierwszy ( 100l )c zbiornik , jeszcze ramowy  Grin ..
Pasję pogłebiam po dziś dzień  Good !..W swoim hobby zajmowałem sie juz pielęgnicami amerykańskimi,pyszczakami i akwariami holenderkimi...Na dzień dzisiejszy wróciłem do Tropheusów  Grin ..Dużo ciekawych rzeczy związanych z moimi zbiornikami i ogolnie z moim hobby znajdziecie na mojej prywatnej stronie widocznej pod profilem..

Chętnych lub w jakimś sensie zainteresowanych rozmową ze mną zapraszam na moje gg 7465294

Pozdrawiam Muhhamad  Afro  Afro  papa
Ula
Zainteresowany
**

Moja pSinka:)

« Odpowiedz #175 : Maj 01, 2008, 23:00:53 »

Witam wszystkich gorąco!

Nazywam się Ula,mam 22 lata i pochodzę z Lublina. Studiuję na Politechnice Lubelskiej, obecnie jestem na IV roku Zarządzania i Marketingu. Bardzo chciałam mieć akwarium-początkowo miało ono spełniać głównie funckję ozdobną,toteż w październiku chłopak kupił mi 45-litrowy zbiorniczek.Akwarystyka jednak wciągnęła mnie do tego stopnia, że już planuję następny zbiornik. Poza akwarystyką interesują mnie podróże,uwielbiam zwiedzać kraje - kocham Wielką Brytanię, uwielbiam język angielski. Uwiebiam również pływać-w wodzie czuję się jak ryba.Strasznie kocham zwierzęta,oprócz rybek posiadam przesłodkiego psa-pekińczyka  Cheesy

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Wink

45 l
7 neonów innesa
3 danio
1 neritina communis
TURYSTA
Gość
« Odpowiedz #176 : Maj 05, 2008, 20:49:22 »

Ula wymień chłopaka na większe akwarium Smiley) Zaoszczędzisz wydatków .
Witam Lublin Smiley
Ula
Zainteresowany
**

Moja pSinka:)

« Odpowiedz #177 : Maj 05, 2008, 21:12:35 »

Hahahaha. Dobre Wink Ależ masz pomysły  Grin

45 l
7 neonów innesa
3 danio
1 neritina communis
FishLust
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #178 : Maj 06, 2008, 07:42:20 »

No cóż no. Ja jestem Daniel. Mam 14 lat, pochodzę z Siemanowic Śląskich (k. Katowic) Interesuję się poprawną polszczyzną, ortografią, lingwistyką, akwarystyką, literaturą, fotografią cyfrową i obróbką zdjęć. Wink W wolnych chwilach piszę opowiadania. Prowadzę stronę o jednym z polskich fantastów. Moje akwa to typowa 40-stka. Już za kilka dni z pokrywą i nowym filtrem. Za nowym akwa będę się rozglądał gdy się wyprowadzę...

Pozdrawiam. Daniel.
VEGEtacja
Stały użytkownik

« Odpowiedz #179 : Maj 06, 2008, 19:00:36 »

Witam. Ja jestem Agata, mieszkam w Bełchatowie (tak, łódzkie i z elektrownią), mam nieco ponad 16 lat. Interesuję się fizyką doświadczalną, atomową, jakąkolwiek, piercingiem (ha!), muzyką - gram klasycznie na fortepianie i skrzypcach, słucham industrial, experimental, ska, rock'n'roll, punk, psychobilly, oi!. Jestem nieodkrytym jeszcze talentem lingwistycznym, piszę felietony o niczym. Akwarium (40l) miałam przez jakiś czas w wieku młodzieńczym, potem muszlowce, obecnie 120l. Zajmuję się edukacją, pracą jako tłumacz, działalnością podchodzącą pod teatralną i przekonywaniem całego świata do słuszności moich idei.
« Ostatnia zmiana: Maj 22, 2008, 19:03:57 wysłane przez VEGEtacja » Zapisane
Strony: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 35
  Drukuj  

Skocz do: