|
Tadeus
|
 |
« Odpowiedz #90 : Listopad 20, 2007, 21:57:52 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
przyjaciolka Zenona :)
Stały użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #91 : Listopad 20, 2007, 23:08:54 » |
|
No coz..pomyslowy sprzedawca  super tło, chyba byłoby ciężko przelicytować 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PGR
Bywalec

where are those good old-fashioned values?
|
 |
« Odpowiedz #92 : Listopad 20, 2007, 23:45:51 » |
|
tylko skonczony idiota zalicyowalby to... i chyba ktos podobny wystawil to... co to za opis i zdjecie? gosciu wycial kawalek drzwi od wychoda i wystawil jako tlo do akwa... paranoja... chyba zaczne robic tla strukturalne z kawalkow gazet..  (ogladaliscie ten odcinek x-files o gosciu co robil sobie gniazda z gazet i wychodzil z nich co 25 lat zeby najesc sie ludzkiej watroby? to wlasnie takie cos bym robil:P )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seboos
|
 |
« Odpowiedz #93 : Listopad 21, 2007, 12:16:24 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5blue5
Bywalec

Nie ma lepszego od Neona Czerwonego!!!
|
 |
« Odpowiedz #95 : Listopad 21, 2007, 17:50:49 » |
|
rany.
|
|
|
|
|
|
Widzew Łódź Prosta rzecz śnić ten sen tak niewinnie jak marzyciel Życie jak mecz jeden mecz który ważniejszy jest niż życie Spójrz na niebo poczuj siebie zanim złapiesz oddech 
|
|
|
|
|
|
Emi
|
 |
« Odpowiedz #97 : Listopad 30, 2007, 15:49:10 » |
|
Kurde, zwłaszcza o tej niebieskiej bojowniczce. Te poobgryzane płetwy "ona tak ma z urody"... brrrr....
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam, Emi Górnośląskie Stowarzyszenie Akwarystów - www.gsa.org.plMałe jest piękne... ale w większym ryby czują się lepiej.
|
|
|
|
|
Aniape
Super aktywny

gg 13198444
|
 |
« Odpowiedz #99 : Grudzień 07, 2007, 21:18:37 » |
|
przeczytajcie sobie wypowiedzi ekspertow, wstyd mi ze to kobiety takie bzdury piszą, normalnie wlos sie jeży http://www.forum.axxa.com.pl/viewtopic.php?p=2167normalnie szału mozna dostac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! może po prostu nie szukały informacji o rybkach  włos może i się jeży ale nie oceniajcie według siebie. Dla Was akwarystyka to prawdziwa pasja a dla innych dodatek do wyposażenia mieszkania. Mnie też wkurzają ludzie, którzy kupują kota pod kolor w mieszkaniu ale w takich wypadkach nie wiele jest do zrobienia. Jeżeli tak Was to oburza to napiszcie to na tamtym forum. Może w ten sposób skłonicie jedną czy dwie osoby do zagłębienia się w temat. A to już sukces. Ostatnio pani w zoologicznym oburzyła się na mnie okrutnie bo doradzała innej pani mycie filtra co tydzień pod kranem. Powiedziałam że jak już chce, to niech płucze filtr w wodzie spuszczonej do podmiany. Nakrzyczała na mnie, że ona robi tak od 2 lat i wszystkie rybki żyją. No i co z takimi egzemplarzami?
|
|
|
|
|
|
"Nawet najmniejszy kot jest arcydziełem" - Leonardo da Vinci.
|
|
|
Kicha
Stały użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #100 : Grudzień 08, 2007, 01:34:03 » |
|
Się na tamtym forum naprodukowałem  sami zobaczcie  co do akwarium to na razie wygląda to świetnie 
|
|
|
|
|
|
W przygotowaniu 25 litrów... Ah szkoda tej 120...
|
|
|
marnes
Stały użytkownik

Ciekawe czy można hodować taką rybkę w domu...
|
 |
« Odpowiedz #101 : Grudzień 08, 2007, 08:24:12 » |
|
to te no to akwarium jest swietne tez chciałbym takie miec pewnie ma z kilkaset litrów ale nawet tysiąc z kawałkiem P.S. o tym to maze 
|
|
|
|
|
|
GG 10744841   Mój były mały pies teraz jest większy
|
|
|
przyjaciolka Zenona :)
Stały użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #102 : Grudzień 08, 2007, 10:50:19 » |
|
Tez mialam sie zalogowac na tamtym forum i wytłumaczyć paniom, ze robią rybom krzywdę ale nie chce byc uzytkownikiem takiego forum  . Kicha..bardzo ładnie im odpisales, ja bym sie chyba troche uniosła  . Może przemówiłeś do ich empatii  A co do wielkiego akwarium to ciekawe co tam wpusci..może jakąś aware albo neonki 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 08, 2007, 10:55:03 wysłane przez przyjaciolka Zenona :) »
|
|
|
|
|
|
Tadeus
|
 |
« Odpowiedz #103 : Grudzień 08, 2007, 12:24:34 » |
|
3200L i z tego co widze beda dwie plaszczki ;]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Błazenek
Następca Takaschi Amano (żart ;D )
Super aktywny

|
 |
« Odpowiedz #104 : Grudzień 08, 2007, 12:38:45 » |
|
3200L i z tego co widze beda dwie plaszczki ;]
Tylko płaszczki ?Jeśli tak to IMHO zmarnowany litraż i tyle jakbym takie coś miał i kupe kasy ,ale było by akwa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|