adi3641
Zainteresowany

|
 |
« Odpowiedz #75 : Październik 21, 2007, 18:20:58 » |
|
PGR nie pisz odpowiedzi jednej pod drugą bo moderatorzy będą się wkurzać  A co do tych wynalazków to fajna żarówka  ciekawe czy świeci  Na baterie to są piloty i inne urządzenia 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5blue5
Bywalec

Nie ma lepszego od Neona Czerwonego!!!
|
 |
« Odpowiedz #76 : Październik 21, 2007, 18:21:56 » |
|
Żal.heheheh. Może do tej muszli dokładają Muszle klozetową.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 21, 2007, 18:24:37 wysłane przez 5blue5 »
|
|
Widzew Łódź Prosta rzecz śnić ten sen tak niewinnie jak marzyciel Życie jak mecz jeden mecz który ważniejszy jest niż życie Spójrz na niebo poczuj siebie zanim złapiesz oddech 
|
|
|
|
|
PGR
Bywalec

where are those good old-fashioned values?
|
 |
« Odpowiedz #78 : Październik 21, 2007, 18:47:19 » |
|
nie no... to po prostu cyrk  GENIALNE ZESTAWIENIE  a co do postow jeden po drugim to rozumiem  ale kady dotyczyl innego problemu  ale przepraszam moderatorow! bede sie pilnowal@  hehe... MAM KOLEJNY GENIALNY POMYSL!! zrobie sobie "ozdoby-kamienie" z folii aluminiowej  beda sie tak slicznie blyszczec w akwa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5blue5
Bywalec

|
 |
« Odpowiedz #79 : Październik 21, 2007, 20:14:53 » |
|
i wstaw tam takie małe kule dyskotekowe do tego akwarium będzie zajefajnie.A i konfetti.
|
|
|
|
|
|
Widzew Łódź Prosta rzecz śnić ten sen tak niewinnie jak marzyciel Życie jak mecz jeden mecz który ważniejszy jest niż życie Spójrz na niebo poczuj siebie zanim złapiesz oddech 
|
|
|
|
|
PGR
Bywalec

|
 |
« Odpowiedz #81 : Październik 21, 2007, 20:52:23 » |
|
boski pomysl! to akwa moznaby zadedykowac Królowi  heheh... jako podstawa tla poszloby zdjecie Elvisa  najlepiej jak nurek spiewalby "viva las vegas". troche cekinow rozrzuconych po lisciach...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5blue5
Bywalec

|
 |
« Odpowiedz #82 : Październik 22, 2007, 12:24:27 » |
|
O i wstawa tam jeszcze stroboskop.OO szaleństwo.Rybki bedą baardziej aktywne. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PGR
Bywalec

|
 |
« Odpowiedz #83 : Październik 22, 2007, 15:17:18 » |
|
O i wstawa tam jeszcze stroboskop.OO szaleństwo.Rybki bedą baardziej aktywne.  zeby bylo bardziej klubowo wszystkie rybki beda w paski i w kazdy piatek bea dostawac do jedzenia "pokarm w tabletkach" wtedy dopiero beda wywijac 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
przyjaciolka Zenona :)
Stały użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #84 : Listopad 12, 2007, 23:20:37 » |
|
Słuchajcie, ten link nie dotyczy niczego zabawnego ani nie dotyczy akwarystyki. Prosze jednak moderatorow o wyrozumialosc i nie usuniecie mojej wypowiedzi. Wszyscy jestesmy zakochani w Naszych akwariach i dbamy o Naszych podopiecznych, dlatego nie pozwolmy zeby ten facet pojechal ze swoim chorym "arcydzielem" na wystawe!!!!!!http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=424706 A potem podpisz to zeby nie mogł pojechac na wystawehttp://www.petitiononline.com/13031953/petition-sign.html?w pola wpisujemy imie, adres email, miasto, kraj
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2007, 23:22:30 wysłane przez przyjaciolka Zenona :) »
|
|
|
|
|
|
Jarecki
|
 |
« Odpowiedz #85 : Listopad 13, 2007, 00:02:20 » |
|
Co do postu przyjaciólki zenona. Ominąłem na onecie ten tekst szerokim łukiem. Coż zajrzałem i powiem tylko że hammurabi to był jednak inteligentny król tworząc znany do dziś kodeks.Dorzucić w tych prawach tylko traktowanie zwierząt.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Magdallenah
Ja.
Super aktywny

I'm ;)
|
 |
« Odpowiedz #86 : Listopad 17, 2007, 19:20:08 » |
|
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam, Magda. 
|
|
|
|
|
|
helbards
|
 |
« Odpowiedz #88 : Listopad 17, 2007, 21:00:23 » |
|
Słuchajcie, ten link nie dotyczy niczego zabawnego ani nie dotyczy akwarystyki. Prosze jednak moderatorow o wyrozumialosc i nie usuniecie mojej wypowiedzi. Wszyscy jestesmy zakochani w Naszych akwariach i dbamy o Naszych podopiecznych, dlatego nie pozwolmy zeby ten facet pojechal ze swoim chorym "arcydzielem" na wystawe!!!!!!http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=424706 A potem podpisz to zeby nie mogł pojechac na wystawehttp://www.petitiononline.com/13031953/petition-sign.html?w pola wpisujemy imie, adres email, miasto, kraj to co tutaj zobaczyłem to jest chore!!! już nawet pomijając fakt ze to nie ryba... ten pies naprawdę był w cierpieniach!!...przeszło wszelkie granice , nie jak np. Oskar karmiony małymi myszami (tutaj akurat jest łańcuch pokarmowy ) mam nadziej ze go spodka taki sam los i Van Hagen zrobi sobie z jego szkieletu i mięśni manekina!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kicha
Stały użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #89 : Listopad 20, 2007, 19:38:31 » |
|
ja tam bym im wszystkie te kule potłukł rybki by sie ucieszyły a tego kolesia bym zagłodził i wystawił jako umierający debil co bym wygrał?
|
|
|
|
|
|
W przygotowaniu 25 litrów... Ah szkoda tej 120...
|
|
|
|