Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 2 3 [4]
  Drukuj  
Autor Wątek: Mnóstwo pytań dot. lotosa  (Przeczytany 22329 razy)
akwarysta88mp
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #45 : Wrzesień 12, 2009, 00:31:48 »

Hmm no nic,poczekam w takim razie puki co jakieś 2 tygodnie i zobaczymy co będzie,najwyżej dokupie w castoramie trochę piasku i dosypie po uprzednim wyciągnięciu korzeni z akwarium Tongue

akwarysta88mp
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #46 : Wrzesień 14, 2009, 22:04:15 »

No i dosypałem piasek,jest teraz 5.5 -7 cm Smiley,niestety piasek który kupiłem teraz jest minimalnie większej granulacji niż ten piasek na samym dnie(stary) ale myśle że to w niczym nie będzie przeszkadzać Smiley
Jutro jak będe w krakowie na giełdzie zoologicznej to dokupie jeszcze kulki gliniano-torfowe Smiley

Pozdrawiam

update: kulki kupione,20 kulek do firmy rataj za 11 złotych ,wsadziłem pod każdego lotosa po 2 kulki żeby nie przedobrzyć Smiley
Moje lotosy mają jak u pana boga za piecem Cheesy,mocne oświetlenie,nawóz w podłożu,nawóz w wodzie,dużo piasku Smiley
Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 16, 2009, 15:27:21 wysłane przez akwarysta88mp » Zapisane

akwarysta88mp
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #47 : Październik 02, 2009, 22:23:15 »

no i error,mimo zabiegów które wyżej napisałem korzonki znowu wychodzą z piasku :| Co jest ? Wściekły
Chyba że to dlatego że ostatnio przedawkowałem żelazo w płynie do akwarium ?

Strony: 1 2 3 [4]
  Drukuj  

Skocz do: