lukas
Global Moderator
Super aktywny

into U'r eyes my face remains
|
 |
« Odpowiedz #30 : Kwiecień 09, 2005, 12:24:45 » |
|
Ooo.....już się klują  . Kanibal w gupikowie. Trochę przestraszony (no może trochę bardziej niż trochę :wink: ) ale chyba nic mu nie będzie. Gupole są obżarte, a prętniczek chyba jednak dla nich trochę za duży – jest ciut większy niż głowa największej samicy gupika.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lukas
Global Moderator
Super aktywny

|
 |
« Odpowiedz #31 : Kwiecień 10, 2005, 15:39:10 » |
|
no..mam aparat więc zamieszczam kilka fotek 3B 1 dniowe maleństwo (widać jeszcze woreczek żółtkowy)  ten maluch ma ok. 2 tygodni  a to „kanibal” już przeniesiony do gupikowa  „Gupikowo” i jego mieszkańcy (widok od bocznej szyby) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lukas
Global Moderator
Super aktywny

|
 |
« Odpowiedz #32 : Kwiecień 10, 2005, 16:07:40 » |
|
cd. foty samiec  samica (pod spodem widoczny młody bojownik)  największy wróg prętników – samiec Trichogaster trichopterus siamensis i Gupikowo od frontu (trochę obcięte po brzegach) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raffy
Global Moderator
Super aktywny

|
 |
« Odpowiedz #33 : Kwiecień 10, 2005, 16:09:43 » |
|
Najlepsze jest zdjęcie 2tygodniowego latka Ale.. powaliło mnie te gupikarnium i ten zbrojnik :shock: Ile to akwa ma litrów?
|
|
|
|
|
|
Zawód : akwarysta... Wszystkie ryby są wyjątkowe! Uszanujmy ich wymagania, podziękują nam dobrym zdrowiem i młodymi... NIE UDZIELAM RAD PRZEZ PW!http://www.3cityakwarium.fora.pl/Trójmiejska Akwarystyka Obecnie: 500L Rafa, 112L roślinne, 160L mcharium I we mnie drzemie Tanganika i Malawi
|
|
|
lukas
Global Moderator
Super aktywny

|
 |
« Odpowiedz #34 : Kwiecień 10, 2005, 16:18:43 » |
|
gupikowo ma 25l
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Komandos
Super aktywny

Zambrów
|
 |
« Odpowiedz #35 : Kwiecień 10, 2005, 16:34:23 » |
|
ale super aqa. myśle że moje pysie terz mają dobrze, tylko szkoda że są tam same piaskowce 
|
|
|
|
|
|
Wkrótce 100 litrowa tanganika z muszlowcami 
|
|
|
lukas
Global Moderator
Super aktywny

|
 |
« Odpowiedz #36 : Kwiecień 11, 2005, 12:55:49 » |
|
Zmniejszyłem trochę rozmiary zdjęć – mam nadzieję, że dzięki temu trochę szybciej będą się ładowały. Niestety serwer, na którym są umieszczone nie należy do najszybszych.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lukas
Global Moderator
Super aktywny

|
 |
« Odpowiedz #37 : Kwiecień 11, 2005, 19:52:06 » |
|
(...)Piękne cztery bordowo czerwone młode samce i dwanaście samic z jedynego tarła jakie zdązył ich ojciec przed swoim zejściem odbyć,rusza na tarło za dwa tygodnie.  (znaczy cztery pary ma się rozumieć)(...) Jarecki, ja chyba jakiś nieprzytomny byłem jak tego twojego posta czytałem. Dziś przeczytałem raz jeszcze i mi szczena opadła. Naprawdę masz dziko ubarwione wargacze  O fuck , chyba będę musiał się do Ciebie uśmiechnąć :wink: Masz już młode ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lukas
Global Moderator
Super aktywny

|
 |
« Odpowiedz #38 : Lipiec 01, 2005, 13:23:21 » |
|
Zrobiłem dziś kilka fajnych fotek prętnikom, więc zamieszczam żebyście sobie obejrzeli:  I 2 foty z tatą:  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lukas
Global Moderator
Super aktywny

|
 |
« Odpowiedz #39 : Sierpień 02, 2005, 15:49:03 » |
|
Maluchy skończyły 17 tygodni i wyglądają tak jak na zdjęciu. Na fotce jest samczyk, który powolutku zaczyna się wybarwiać. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tramal
Global Moderator
Super aktywny

I see You...
|
 |
« Odpowiedz #40 : Sierpień 09, 2005, 18:40:56 » |
|
Kurcze zjada mnie zazdrosc  Twojego sukcesu  Ciekaw jwstam jak tam sie maja moje 3B - siostra twierdzi ze dobrze ale jak to jest nie wiem - moze bede maial jakies mile niespodzianki jak rok temu po wakacjach kiedy po powrocie zauwazylem udane tarlo glonojadow  Pozdrowienia z upalnej (co jest rzedkie) Angli 
|
|
|
|
|
|
112,25
|
|
|
Szadiiii
Nowy

|
 |
« Odpowiedz #41 : Grudzień 06, 2005, 18:52:04 » |
|
Ej! Poradżcie mi coś! Jak mam uchować narybek Prętników Karłowatych? Tych w prętki (nie morelowe)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|