Torro
Stały użytkownik
|
|
« Odpowiedz #30 : Kwiecień 23, 2007, 11:00:56 » |
|
bingo no to poprosimy o nowy zestaw pyt
|
|
|
|
|
|
|
|
Emi
|
|
« Odpowiedz #32 : Kwiecień 23, 2007, 16:53:00 » |
|
Brrr skąd się tacy biorą?
A ta rybka wygląda jak zdziwiony karp....
|
|
|
|
Pozdrawiam, Emi Górnośląskie Stowarzyszenie Akwarystów - www.gsa.org.plMałe jest piękne... ale w większym ryby czują się lepiej.
|
|
|
rysio
Bywalec
:)
|
|
« Odpowiedz #33 : Kwiecień 23, 2007, 17:33:00 » |
|
Masakra... zobaczcie na niektóre komentarze typu: "Ej ale ta kula jest odpowiednia dla bojownika a nawed za duża. Bojowniki nie potrzebują dużo wody i mogą nawet mieszkać w kieliszku" "Co wy wszyscy się tak na nią ciepli. Przeceież bojowniki mogą być w kulachi tak powinno być. A zresztą to jej ryba i to odni sprawa gdzie ją bydzie trzymać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. " "widziałem w sklepie trzymają je w plastikowym kubeczku i to przez wiele tygodni bo widze te same ryby przez wiele dni i jakoś ne nażekają " "co wy z tymi filtrami dla bojownika ?bojownik tego nie moze miec to jest jedyna ryba która tego nie potrzebuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! " Bez komentarza
|
|
|
|
25l 3-gupiki x-młode gupiki 6-neony inessa
300l 5-skalary 3-zbrojniki niebieskie 10-żałobniczek 6-kirysków spiżowych 5-pielegniczka remireza
|
|
|
mihco
Bywalec
Ziom
|
|
« Odpowiedz #34 : Kwiecień 23, 2007, 17:55:38 » |
|
"Co wy wszyscy się tak na nią ciepli. Przeceież bojowniki mogą być w kulachi tak powinno być. A zresztą to jej ryba i to odni sprawa gdzie ją bydzie trzymać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. " "widziałem w sklepie trzymają je w plastikowym kubeczku i to przez wiele tygodni bo widze te same ryby przez wiele dni i jakoś ne nażekają' Na pewno by ryba zaczęła narzekać i gadać, a niech się nie zdziwi jak zacznie
|
|
|
|
Dzień, który przynosi nowe życie, może być niezwykły, tak jak niezwykłe może być życie, które przychodzi każdego dnia
|
|
|
Magdallenah
Ja.
Super aktywny
I'm ;)
|
|
« Odpowiedz #35 : Kwiecień 23, 2007, 18:42:58 » |
|
Emi coraz bliżej a co do linków to ja naprawde bym wrzyciła tych ludzi do wanny i trzymała w ich kupach za przeproszeniem. Coraz bardziej myśle że mam niezłe akwa
|
|
|
|
Pozdrawiam, Magda.
|
|
|
mihco
Bywalec
Ziom
|
|
« Odpowiedz #36 : Kwiecień 23, 2007, 19:03:00 » |
|
Magdallenah super pomysł popieram, inaczej z nimi się nie da
|
|
|
|
Dzień, który przynosi nowe życie, może być niezwykły, tak jak niezwykłe może być życie, które przychodzi każdego dnia
|
|
|
Magdallenah
Ja.
Super aktywny
I'm ;)
|
|
« Odpowiedz #37 : Kwiecień 23, 2007, 19:13:19 » |
|
No naprawde trzeba tak zrobić-skąd u ludzi takie nawyki-"bojowniki tylko do kul bez filtra i grzałki" To tak samo jak w izolatce bez okien i grzejników z odchodami ( ) własnymi na ziemi na które podawane nam są tony suchego chleba... (W dosłownym tego słowa znaczeniu) Apropos WĄTKU ma ktoś jakieś pomysły Jak nie to chętnie powiem ale Emi już podała pierwszą część rozwiązania. Zanim Modowie wykasują nasze posty nie na temat niech również wypowiedzą sie na temat "przechowywania" bojków w 1,5l kulach
|
|
|
|
Pozdrawiam, Magda.
|
|
|
mihco
Bywalec
Ziom
|
|
« Odpowiedz #38 : Kwiecień 23, 2007, 20:32:20 » |
|
Już w ogóle nie na temat, ale szukając tego karpia znalazłam to, ciekawa aranżacja akwairum http://free.art.pl/grzegorz.drozd/akwarium/IMG_0554.jpg
|
|
|
|
|
|
|
|
Oswald
|
|
« Odpowiedz #40 : Kwiecień 23, 2007, 20:50:21 » |
|
A ta rybka wygląda jak zdziwiony karp....
(imho) jak smutny i zamyslony - moze jakies problemy milosne....
|
|
|
|
|
|
|
Magdallenah
Ja.
Super aktywny
I'm ;)
|
|
« Odpowiedz #41 : Kwiecień 23, 2007, 20:54:58 » |
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 24, 2007, 13:18:18 wysłane przez Magdallenah »
|
|
Pozdrawiam, Magda.
|
|
|
mihco
Bywalec
Ziom
|
|
« Odpowiedz #42 : Kwiecień 23, 2007, 21:06:59 » |
|
Niestety ja nie jadam ryb, a troche humoru na forum nie zaszkodzi jak dla mnie to on odkrył zdrade a nie ejst zakochany
|
|
|
|
|
|
|
Magdallenah
Ja.
Super aktywny
I'm ;)
|
|
« Odpowiedz #43 : Kwiecień 23, 2007, 21:12:15 » |
|
|
|
|
|
Pozdrawiam, Magda.
|
|
|
mihco
Bywalec
Ziom
|
|
« Odpowiedz #44 : Kwiecień 23, 2007, 21:23:01 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|