gosia7
Nowy

Zambrów
|
 |
« : Styczeń 24, 2007, 17:42:17 » |
|
jak można rozmnożyć krewetki cristal ... z góry dzięki za pomoc 
|
|
|
|
|
|
Postawione 112L dzieki komandosowi Biotop: Amazońskie kwaśne rozlewiska
|
|
|
|
wisnia_gc
|
 |
« Odpowiedz #1 : Styczeń 24, 2007, 21:02:05 » |
|
hej ja mam krewetki w ogolnym akwarium razem z razborami, neonkami, kiryskami, kardynałkami 1 danio i 1 molinezja i rozmnozyly sie w akwarium. wszystkie siedzialy na gabce od filtra. podobno larwy krewytek moga zjesc nawet neonki ale u mnie nawet wieksze rybki ich nie pozjadaly.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emi
|
 |
« Odpowiedz #2 : Styczeń 25, 2007, 07:55:53 » |
|
podobno larwy krewytek moga zjesc nawet neonki
Hej Wiśnia, fajnie to zabrzmiało jakby młode krewetki zjadały neonki  Chodzi Ci o Cristal Redy?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 27, 2007, 20:06:26 wysłane przez Emi »
|
|
Pozdrawiam, Emi Górnośląskie Stowarzyszenie Akwarystów - www.gsa.org.plMałe jest piękne... ale w większym ryby czują się lepiej.
|
|
|
Skala
Zainteresowany

|
 |
« Odpowiedz #3 : Styczeń 25, 2007, 15:46:25 » |
|
Hehe spoko larwy krewetek zjeść neony
|
|
|
|
|
|
160l
Azja...czekam na fundusze
|
|
|
|
Misquamacus
|
 |
« Odpowiedz #4 : Styczeń 25, 2007, 19:26:34 » |
|
mu chyba chodziło o to, że neonki mogą nawet zjeśc larwy kreweci 
|
|
|
|
|
|
 >>>>>>>>www.bojownik.pl<<<<<<<<< >>>>>>>> www.fawa.pl <<<<<<<
|
|
|
|
wisnia_gc
|
 |
« Odpowiedz #5 : Styczeń 25, 2007, 19:38:15 » |
|
dokladnie. Chodzilo o to ze neonki moga zjesc mlode krewetki. Troszke wyobrazni i czytanie tekstu ze zrozumieniem:D he he
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emi
|
 |
« Odpowiedz #6 : Styczeń 25, 2007, 21:55:34 » |
|
Przecież nie napisałam, ze nie rozumiem tylko tak to brzmi co sam napisałeś, jakby krewetki jadły neonki....
Hmmm przeczytaj sam co napisałeś:
"podobno larwy krewytek moga zjesc nawet neonki"
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam, Emi Górnośląskie Stowarzyszenie Akwarystów - www.gsa.org.plMałe jest piękne... ale w większym ryby czują się lepiej.
|
|
|
|
wisnia_gc
|
 |
« Odpowiedz #7 : Styczeń 25, 2007, 21:58:49 » |
|
nie bedziemy sie klocic bo forum nie jest od tego. PODOBNO LARWY KREWETEK MOGA BYC ZJEDZONE NAWET PRZEZ NEONKI"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emi
|
 |
« Odpowiedz #8 : Styczeń 25, 2007, 22:05:07 » |
|
Dobra, jestem czepialska i lubię się podroczyć  ale jak widzę takie perełki to nie mogę się oprzeć.... Nie złość się już na mnie  Poza tym z tego co kojarzę to crystale przechodzą przeobrażenie niezupełne i nie mają stadium larwalnego....
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 25, 2007, 22:11:26 wysłane przez Emi »
|
|
|
|
|
|
wisnia_gc
|
 |
« Odpowiedz #9 : Styczeń 25, 2007, 22:08:58 » |
|
spoko ziomuś! ale od dzisiaj bede sledzil kazdy twoj krok a raczej slowo;D he he
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emi
|
 |
« Odpowiedz #10 : Styczeń 27, 2007, 11:07:44 » |
|
Ziomuś ? ? ? ? Hehe a to dobre.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Komandos
Super aktywny

Zambrów
|
 |
« Odpowiedz #11 : Styczeń 27, 2007, 11:34:09 » |
|
Co sie an tym forum dzieje. Ten wątek jest przeznaczony sprawdzania pisowni czy poswiecony jest rozmnażaniu krewetkom chociaż autor chyba sam nie wie jakich  Modetatorzy mają ostatnio dużo pracy 
|
|
|
|
|
|
Wkrótce 100 litrowa tanganika z muszlowcami 
|
|
|
|
malzonka
|
 |
« Odpowiedz #12 : Styczeń 27, 2007, 12:34:53 » |
|
Gosiu, jesli masz parę i odpowiednie warunki wodne, to rozmnożą się same. Nie ma sposobu na zachętę - to nie facet, że wystarczy dobry obiad  (żartowałam  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Komandos
Super aktywny

Zambrów
|
 |
« Odpowiedz #13 : Styczeń 27, 2007, 16:01:12 » |
|
 To jest chlłopak (aaahhahah)
|
|
|
|
|
|
Wkrótce 100 litrowa tanganika z muszlowcami 
|
|
|
|
Emi
|
 |
« Odpowiedz #14 : Styczeń 27, 2007, 20:05:21 » |
|
Co sie an tym forum dzieje. Ten wątek jest przeznaczony sprawdzania pisowni czy poswiecony jest rozmnażaniu krewetkom chociaż autor chyba sam nie wie jakich  Modetatorzy mają ostatnio dużo pracy  Nie wytykaj komuś, że go czasem poniesie jak sam nie wytrzymałeś przy Glizdaku  Autora chyba nie interesuje jak one się rozmnażają bo nie odpowiedział na podstawowe pytanie: jakie cristale? Poza tym wystarczy wpisać w googlach i wyskakuje 22500 stron na ten temat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|