Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Biotopy « Malawi wiki « jaki kolor podłoza bedzie najlepszy dla pyszczakow??
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: jaki kolor podłoza bedzie najlepszy dla pyszczakow??  (Przeczytany 5224 razy)
Artx
Nowy
*

« : Lipiec 27, 2006, 10:17:28 »

tak jak w temacie jaki kolor podłoza bedzie najlepszy dla pyszczakow dokladnie do lebidochromis yellow i pseudotropheus saulosi     rzecz jasna chodzi mi o kolor zwirku
« Ostatnia zmiana: Lipiec 27, 2006, 10:31:55 wysłane przez Artx » Zapisane
Nifrenithil
Małe Malawi
Nowy
*

« Odpowiedz #1 : Lipiec 30, 2006, 09:42:18 »

Podaje się, że najlepiej biały-marmurowy, chociaż widziałam ciemny żwir malawi (mało efektowny). A osobiście też polecam biały (jasny) żwirek Wink

Małe Malawi 

Ewelinka23
Stały użytkownik

« Odpowiedz #2 : Lipiec 31, 2006, 10:49:09 »

Ja u siebie mam piasek kwarcowy... Calkiem nie zle sie prezentuje... Czyszczenie tez nie jest uciazliwe.. Wink
Pozdrawiam

www.malawiforum.pl
ZAPRASZAMY DO DYSKUSJI
MALAWI, TANGANKA, INNE BIOTOPY

Akwarium 540L Malawi w trakcie zakładania.
basior
Nowy
*

« Odpowiedz #3 : Sierpień 01, 2006, 17:51:25 »

W swoim akwa mam zwykły piasek "szary budowlany" , jest świetny i genialnie wyglada w akwa z obsadą malawi , a pysie bardzo lubią go przesiewać  Smiley , oczywiście należy go odpowiednio przygotować  papa

nimbo
Nowy
*

Nowy ale i Stary

Re
« Odpowiedz #4 : Sierpień 16, 2006, 13:52:19 »

Ja u siebie mam zwykły żwirek Cheesy oczywiście dobrze wygotowany!!!

pozdro
H. Żabik (nimbo)
Komandos
Super aktywny

Zambrów

« Odpowiedz #5 : Sierpień 17, 2006, 20:20:54 »

Dlatego że pyszczaki lubiąz grzebaćw podłożu, najleprzy jest zwykły akwarystyczny piasek, podobny jest u nich w Afryce więc to chyab najbardziej biotopowe podłoże dla pysi.

Wkrótce 100 litrowa tanganika z muszlowcami Smiley
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: