Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Chudną  (Przeczytany 1608 razy)
Kazik
Stały użytkownik

« : Wrzesień 14, 2005, 14:12:23 »

Jeden mieczyk już zdechł a drugiego odłowiłem mianowicie ten pierwszy schudł, zrobił się troche osowiały ( niepływał z innymi rybami) jak pukałem w szybe żeby zrobić zbiurke na jedzenie to on też przypływał ale tylko ,,udawał że jadł yba był głodny ale nie miał apetytu)jak go odłowiłem to było to samo obokpkarmu jadł powietrzeobok, a potem padł. Drugi jest osowiały ale pływa po akwarium do kwarantanny i je ale ma sklejone płetwy i schudł.
Pomużcie!!!

Przepraszam wszystkich że nie odpowiadałem na prywatne wiadomości ale nie mogłem przez dłóższy czas wejść na forum
kafarski
Gość
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 14, 2005, 17:40:56 »

albo ma martwice płetw albo pasożyty zacząłeś juz leczenie? tak czy inaczej ja bym dawał sól niejodowaną do wody.
Kazik
Stały użytkownik

« Odpowiedz #2 : Wrzesień 15, 2005, 20:29:43 »

Zacząłem leczyć i chyba błetwy się troche rozprostowały ale nadal mało je

Przepraszam wszystkich że nie odpowiadałem na prywatne wiadomości ale nie mogłem przez dłóższy czas wejść na forum
lukas
Global Moderator
Super aktywny

into U'r eyes my face remains

« Odpowiedz #3 : Wrzesień 15, 2005, 23:08:07 »

czy ociera się o dekoracje, albo ocierał kiedy był w akwarium ogólnym ??

Kazik
Stały użytkownik

« Odpowiedz #4 : Wrzesień 16, 2005, 17:47:09 »

Nie tylko tyle co normalnie inne ryby bo wszystkie tak robią ale żadko a teraz się nie ociera

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: