Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Gdzie kupić akwarium OptiWhite  (Przeczytany 6093 razy)
Kukam
Nowy
*

« : Luty 28, 2014, 13:11:32 »

Proszę o pomoc w wyborze sklepu i opiniach o sklepach i producentach zbiorników optiwhite. Chciałbym zamówić zbiornik 120x50x50 i rozważam 3 sklepy: nacdesign, aquariumsklep oraz akwarium firmry  nattec ze sklepu belio.

Najlepsze wrażenie robi nacd ale jest najdroższy i ma najdroższa przesyłkę (3 lata gwarancji)
Belio sprzedaje zbiorniki nattec (co to jest za firma?) i ma 5 lat gwarancji
Aquariumsklep ma najtaniej ale różnica nie jest aż tak duża, za to 2 lata gwarancji.

Czy ktoś z Was kupował w tych sklepach? Zna je i mógłby polecić/odradzić?
szakallo
Bywalec

Bo rybka lubi pływać.

« Odpowiedz #1 : Luty 28, 2014, 15:51:49 »

Zobacz tam jak cena
http://www.akwaria.biz/promo.html

chodys1910
Bywalec

« Odpowiedz #2 : Marzec 01, 2014, 19:51:14 »

skąd jesteś? najlepiej kupić akwarium ze swojego miasta (łatwiej z gwarancją , widzę że bardzo Ci na tym zależy , choć na gwarancje i tak bym nie liczył bo zawsze sie wykręcą czymś)

Z wymienionych to kolega zamawiał w Belio 60-tke i muszę powiedzieć ze było lepiej wykonane niz moje 160 z opti24. Chodzi mi o ilość silikonu. 3-setke jak coś to bierz z 12mm bo wzmocnienia w Opti to pomyłka.

i wg mnie nie ma co przepłacać - jak ja chciałem 60tke 6mm zamówić to jeden mi krzyknął 380zł (szlif poler) a drugi 120(poler) , jakbym chciał szlif to 240. 

tak wyglądało to za 120zł.

Pozdr,
« Ostatnia zmiana: Marzec 01, 2014, 19:56:51 wysłane przez chodys1910 » Zapisane

Lepiej jeździć na ropę bryczką niż na LPG zapalniczką
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: