Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 ... 3 4 [5]
  Drukuj  
Autor Wątek: Akwarium 45L- Jakie ryby  (Przeczytany 22569 razy)
lukas
Global Moderator
Super aktywny

into U'r eyes my face remains

« Odpowiedz #60 : Lipiec 15, 2005, 17:57:41 »

Owl, twój ostatni post jest bez sensu – coś tam chyba pomieszałeś.

PS: Nie antricus, tylko ancistrus.

Owl
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #61 : Lipiec 15, 2005, 18:35:57 »

No pomiezszałem tylko to ze miało byc nie Owl napisał tylko ze rob1979 napisał a wynika z jego jasno ze ,oprócz zbrojników niebieskich mozna hodowac równiez antricusy(ancistrusy).Tak napisal w odpowiedzi do mnie rob a ja nie pisałem ze wynika z niego jasno ze mozna hodowac tylko ze nie mozna hodowac co on przekrecił.To tyle.

200l
4*yellow
5*red red
4*maingano
4*pyszczak złocisty
2*MPanga
4*pyszczak wydłuzony
1*plektostomus
25l
1*bojownik(samiec)
3*bojownik(samica)
60l
10*neon innesa
5*neon czarny
5*kirysek
Komandos
Super aktywny

Zambrów

« Odpowiedz #62 : Lipiec 15, 2005, 19:05:48 »

Lukas napisał:
To nie jest kłótnia tylko dyskusja, do tego służy forum.

No jasne niedługo obrady sejmu będą prowadzone na forum lub na czatach. Chociaż wygląda to jak kłutnia to równierz jest niby dyskusja :lol:

Zreszto po co wy sie kłucicie i tak wiadomo o co chodzi :roll:

Wkrótce 100 litrowa tanganika z muszlowcami Smiley
Raffy
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #63 : Lipiec 15, 2005, 20:05:13 »

Proszę o powrót do tematu Smiley

Zawód : akwarysta...
Wszystkie ryby są wyjątkowe! Uszanujmy ich wymagania, podziękują nam dobrym zdrowiem i młodymi...
NIE UDZIELAM RAD PRZEZ PW!
http://www.3cityakwarium.fora.pl/Trójmiejska Akwarystyka
Obecnie: 500L Rafa, 112L roślinne, 160L mcharium
I we mnie drzemie Tanganika i Malawi
Kazik
Stały użytkownik

« Odpowiedz #64 : Lipiec 25, 2005, 08:01:29 »

Najlepsze są gupiki, mieczykh hellera, pielęgniczki kakadu, neonki

Przepraszam wszystkich że nie odpowiadałem na prywatne wiadomości ale nie mogłem przez dłóższy czas wejść na forum
Erem
Stały użytkownik

« Odpowiedz #65 : Lipiec 25, 2005, 17:05:51 »

Dzięki, mam jeszcze jedno pytanie chcę mieć na początek 5-6 rybek(żeby nie było trudno na pierwsze moje stracie z akwarystyką) i czy mógłybym mieć np: 4x neonki(lub molinezje) i 2x kiryski albo otoski?
Pozdrawiam

"Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy"-kłucił bym się.
Bonzo
Stały użytkownik

« Odpowiedz #66 : Lipiec 25, 2005, 17:14:04 »

no pewnie ze mógłbys. z tym ze jesli chodzi o kiryski i neonki to w wiekszej liczbie np. tak około 7 neonków inessa, gdyz sa to ryby stadne.

60l- ogólne
220l-in progress
Kazik
Stały użytkownik

« Odpowiedz #67 : Lipiec 25, 2005, 18:44:41 »

Na początek jeśli chcesz mieć mało rybek to kup gupiki może ich być pare sztuk i itak nie będzie im smutno co innego neonki. Przy gupikach wcześnie będziesz mieć okazje do opserwowania porodu rybek co cię będzie mobilizować w dalszej chodowli. Kup kotnik i małe akwarium na  narybek rzeby durze ich nie zjadły(koszt tych rzeczy jest niewielki). Przed porodem odłów samiczkę do kotnika a po porodzie odłów do durzego aqa. Rzycze owodzenia w chodowli Cheesy

Przepraszam wszystkich że nie odpowiadałem na prywatne wiadomości ale nie mogłem przez dłóższy czas wejść na forum
moginie
Nowy
*

« Odpowiedz #68 : Styczeń 16, 2006, 13:46:40 »

Witam. Czytająć te wszystkie posty boję się, że poleca na mnie zaraz jakieś gromy, bo... założyłem zbiornik 25 litrowy. Obecnie mam w nim dwie platki sunset i jedną black molly. Moglibyście cos zasugerować na temat obsady, czy dobrze byłoby dodać jeszcze ze-3 rybki tych właśnie gatunków czy zostawić tak jak jest? Czy umieszczać coś do zjadania glonów (z drugiej strony podobno zbrojniki dobrze czująs ie w stadzie a duzo się ich uttaj nie zmieści). POzdrawiam i dziękuję z apomoc.

M.
Strony: 1 ... 3 4 [5]
  Drukuj  

Skocz do: