Witam wiem że to trąca łatwizną ,ale chciałbym prosić was o pomoc w doborze roślin do mojego akwa.Akwarium 112l oświetlenie T5 2x24W, butla CO2 +nawozy.Mam również ładny korzeń do obsadzenia i kokosa.Powód prawdziwy założenia tematu to nie łatwizna, lecz różnice w opisach roślin co strona to co innego piszą i gdzie tu prawda?.Mam dość wyrzucania kasy w błoto.Chciałbym stworzyć przy waszej pomocy przemyślaną i ciekawą aranżację roślinna.Rośliny nie powinna wyrastać ponad lustro czyli 30cm wysokości dojrzalej rośliny,kolorystyka jak najbardziej jestem za. Co chciałbym zasadzić :Rozdzyca ruwetkowa,Mech Christmas, Echinodorus 'Sankt Elmsfeuer',Echinodorus 'Reiner Felix.To są moje propozycje ale czy spełniają moje oczekiwania jw ,nie mam pojęcia.Co chciałbym osiągnąć?, akwa które przyciąga wzrokiem ,rybki gupiki edlera kiryski i otoski zbrojniki.innych nie planuje.

Myślałem że znajdzie się ktoś kto zechce mi pomóc . Może w takim razie jakieś linki z prawdziwymi danymi roślin ,będę wdzięczny.