Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: 450l - Weryfikacja obsady  (Przeczytany 1810 razy)
Gelerth
Nowy
*

« : Marzec 13, 2011, 19:48:12 »

Witam !

Baniak 450l . Poproszę o weryfikację ilości. Czy znajdzie się tu jeszcze miejsce na grupkę otosków ?

12 Gurami
30 Neonek
2 skalary
3 zbrojniki

pozdrawiam
wbchgkv
Pan akwarysta
Bywalec

Elektryka akwariowa mnie dobija ...

« Odpowiedz #1 : Marzec 13, 2011, 20:17:08 »

Trochę dużo gurami. Nie jest im ciasno? Otoski zajmują głównie korzenie, rośliny i szyby, więc jak najbardziej, wejdą.

Uzależniony od stawiania trzech czarnych kropek...
NAZYWAM SIĘ >wbchgkv<. PROSZĘ POPRAWNIE WYMAWIAĆ I ZAPISYWAĆ IMIĘ MOJE!
mrs
:)
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #2 : Marzec 13, 2011, 20:18:05 »

Witam !

Baniak 450l . Poproszę o weryfikację ilości. Czy znajdzie się tu jeszcze miejsce na grupkę otosków ?

12 Gurami
30 Neonek
2 skalary
3 zbrojniki

pozdrawiam
Co to za gurami?
Litraż masz spory ale gdy gurami podrosną to będzie mało ciekawie.
Żaglowce są już dorosłe? To jest parka? Jeśli tak to żagle będą ganiać inne ryby podczas tarła, istnieje też spora szansa, że zjedzą Twoje neony.

Gelerth
Nowy
*

« Odpowiedz #3 : Marzec 13, 2011, 20:34:13 »

4 gurami złote
4 gurami dwuplamiste
4 gurami mozaikowe...
skalary parka, miały już dwa razy ikrę ale nic z tego nie wyszło, dwa dni się nią opiekowały a jak wróciłem z pracy to już jej nie było...

wszystko już dorosłe...razem żyje od ponad roku, przyznaje że trochę z tymi gurami przegiąłem, 8 byłoby w sam raz a 12 to już trochę po bandzie...ale tak mi się podobały.....
mrs
:)
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #4 : Marzec 13, 2011, 21:03:25 »

4 gurami złote
4 gurami dwuplamiste
4 gurami mozaikowe...
skalary parka, miały już dwa razy ikrę ale nic z tego nie wyszło, dwa dni się nią opiekowały a jak wróciłem z pracy to już jej nie było...

wszystko już dorosłe...razem żyje od ponad roku, przyznaje że trochę z tymi gurami przegiąłem, 8 byłoby w sam raz a 12 to już trochę po bandzie...ale tak mi się podobały.....
Poleciałeś troche z tą obsadą, ja nie jestem zwolennikiem mieszania ryb z różnych środowisk i tworzenia jednego wielkiego miksu.
To ty obserwujesz ryby, jeśli tak jak piszesz, wszystkie są dorosle to nie ma potrzeby robienia korekty w obsadzie.
Sam powinieneś obserwować baniak i reagować na to co się w nim dzieje.

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: