Ja nie mam najlepszego zdania o Arturze.
Napisałem do niego w temacie sprowadzenie małego stadka jednej z ryb, z racji mojego miejsca zamieszkania, w gre wchodziła tylko wysyłka. Odpisał, zadając pytanie skąd jestem bo paczki z rybami wysyła od 100zl w górę - odpisałem po czym zamilkł.
Ja rozumiem, ze można nie mieć technicznych możliwości transportu ryb, nie zmienia to jednak faktu, że informacja zwrotna każdemu się należy. Artura więc nie polecam.
Możesz mi przypomnieć swego e-maila? Miałem już przypadek nie otrzymania e-maila więc może teraz też tak było, a moze mi umknęło?! Poza tym mam sporo zapytań o ryby i czasem to wymaga wysłania zapytania czy to tu czy tam i to najczęściej wymaga czasu. Na ogól staram się odpisywać na wszystkie e-maile (nawet na te od "ofiar amnestii maturalnej" i proszę mi nie mieć za złe, ale niektórzy ludzie nie potrafią zbudować zdania po polsku...).
Co do wysyłki od 100zł to wysyłka przy niższej kwocie mi się to po prostu nie opłaca. Zapakowanie ryb (koszty styroboxu itp), transport na dworzec PKP (10km - koszt paliwa) no i mój czas przy wysyłce na 20-30zł to dopłacanie do interesu. I dodam, że np. w ciepłych okresach roku wysyłam pocztą np. bojowniki i wtedy nawet za kwotę w/w 20-30zł.