Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: swietlofka - jak zamontowac  (Przeczytany 1330 razy)
Puma
Zainteresowany
**

« : Styczeń 24, 2005, 22:20:14 »

Witam. Uzytecznosc mojej swietlowki w akwarium sie skonczyla , wogule sie nie zapala tylko mryga i to bradzo slabo. Chcial bym kupic swietlowke power glo tylko nie wiem jak ja zamontowac tj. umiem wyjac swietlowke.. i stara wyjme tylko jak zalozyc nowa? czy moge ja wlozyc obojetnie jak? czy jakos +   -   ?? zebym nie pomieszal czasem bo mozna ja wlozyc na kilka sposobow[..]  ?

60 l : 6 akar z maroni , 2 zebry , 2x kirysek pstry 2x kirysek spizowy . filtr Aqua Szuta 300/h
Sebastian
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #1 : Styczeń 25, 2005, 00:43:21 »

Jesteś pewny że to swietlówka a nie zapłonnik ?
Świetlówkę wkładasz dowolną stroną, nie ma zadnych plusów i minusów.

385 l - dyskowce
Puma
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #2 : Styczeń 25, 2005, 15:25:55 »

nie sadze ze po 3 miesiacach by padl zaplonik....

-------------------------------------------------------------------------------------

Padl zaplonik i swirtlowka, kupilem swietlowke , wlaczam nie dziala, kur** co jest, ide do sklepu gosciu mowi moze zaplonnik, targam sie po sklepach z godzine kupilem. wkladam nie dziala !! bo sie rpzestawilo cos na tym w co sie wklada swietlowke ale teraz wszycho dziala i sie moge cieszysz moja nowa swietlofka jaka jest power glo ! ha Cheesy

60 l : 6 akar z maroni , 2 zebry , 2x kirysek pstry 2x kirysek spizowy . filtr Aqua Szuta 300/h
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: