Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: paletki i skalary  (Przeczytany 3783 razy)
Domel442
Stały użytkownik

« : Grudzień 04, 2009, 09:36:45 »

witam mam pytanie związku z tematem paletek i skalarów czy jest możliwości trzymania ich razem wiem ze zdania na ten temat są podzielone  Huh Smiley
asagoth
Coldwater
Super aktywny

Rock 'n' roll baby

« Odpowiedz #1 : Grudzień 04, 2009, 10:13:50 »

Możliwość jest zawsze... ale czy jest sens?
Wszyscy tak mówią  o tych pasożytach jelitowych skalarów to coś musi być na rzeczy...
ale poczekajmy niech się ktoś mądrzejszy wypowie;)
« Ostatnia zmiana: Grudzień 04, 2009, 12:59:13 wysłane przez asagoth » Zapisane

Domel442
Stały użytkownik

« Odpowiedz #2 : Grudzień 04, 2009, 10:29:29 »

wiem właśnie ze te pasorzyty ale ludzie mówią ze odrobaczają i jest ok  ale poczekam na konkrety
bartekw
Bywalec

« Odpowiedz #3 : Grudzień 04, 2009, 12:26:01 »

rok temu tez tak myslalem ze sie da, oczywiscie da sie lecz ida za tym ogromne problemy , w skalarach sa bakterie ktore i nie przeszkadzaja im w funkcjonowaniu a sa zabujcze dla  paletek! wydalem kupe kasy na leczenie i kiedy wydawalo sie ze wszystko spoko to cale to gow... wracalo i od nowa i atakowalo paletki , a skalarom nic sie niedzialo ,suma sumarum stracilem kupe nerwow 10paletek i sporo kasy , teraz trzymam paletki bez skalarow i wszystko jest spoko , niepolecam takiej mieszanki (skalar-paletka) ale jesli chcesz sprobowac to bardzo prosze na wlasne ryzyko papa

Domel442
Stały użytkownik

« Odpowiedz #4 : Grudzień 07, 2009, 10:16:59 »

yhym widzę ze są same odpowiedzi odradzające ale w naturze te ryby występują koło siebie
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: