chciałbym na wstępie wszystkich przeprosić za moje opinie, i głośny śmiech z prezentowanego akwa, nie było to eleganckie PRZEPRASZAM - Przemeku - więcej się nie powtórzy
ale jak napisał Przemek mam do tego prawo, aby mi sie nie podobało i nie wiem za bardzo dlaczego ludzie tak najeżdzają na kogoś komu się coś nie podoba - ponoć o gustach się nie dyskutuje
nie przeczę że, te ciekawostki akwarystyczne są wyjątkowo ciekawe, super interesujące, ale dla mnie wciąż kiepsko wyglądające w akwarium <-
to jest moje zdanie którego nie warto kolejny raz komentowaćDrago: ignoruję ludzi którzy nie znaleźli sobie miejsca w dziale NASZE AKWARIA dlatego sorry ale nie chcę rozmawiać przez pośredników, więc pozwól że zwrócę się bezpośrednio do sekana, a ty nie przeszkadzaj nam chwilę w rozmowie
sekan: daj jakiś adres lub numer telefonu do sklepu - tylko nie pisz ze kupiłeś ostatnie sztuki bo nikt nie uwierzy - bo napiszę to wprost: mam uzasadnione podejrzenie że kłamałeś z przekory pisząc 15zł/szt cenę tych ryb przeszukując sieć i pośredników handlowych nigdzie nie znalazłem takiej ceny, wszyscy chcielibyśmy się przekonać, w którym sklepie w Łomży można kupić tak tanio

- zależy mi na rozwikłaniu tego wątku bo na forach piszemy prawdę, bo przecież inni to czytają nie?
p.s.
sekan: dzięki za radę i dobrze że napisałeś że to w Polsce bo już miałem na kolanach mapę USA - dopiero dzięki ojcu (bo mam niestety nie żyje) znalazłem Łomżę,
a kolega czytający Grajewiak ma tak blisko, że może nawet skorzysta i zakupi sobie ten rzadki gatunek

Mówisz o tym łomżyńskim sklepie? Nie zapomnij o odresie bo chyba nie tylko ja wciąż na niego czekam

i ja, i ja ...