Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Akwarystyczne pogaduszki « Akwaryści Gdynia Gdańsk Sopot - Trójmiasto Reda Rumia Wejherowo ...
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Akwaryści Gdynia Gdańsk Sopot - Trójmiasto Reda Rumia Wejherowo ...  (Przeczytany 5458 razy)
Female_Raziel
Super aktywny

« Odpowiedz #15 : Czerwiec 09, 2009, 16:13:05 »

W jednym miejscu jest napisane ze trzeb placic wpisowe, w jednym ze datki sa dobrowolne.

Moje 53l: http://www.akwarium.net.pl/forum/index.php?topic=24019.0

Przed przeczytaniem moich postów przeczytaj regulamin bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy post, niewłaściwie zrozumiany, zagraża Twemu życiu lub zdrowiu.
Archon
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #16 : Czerwiec 09, 2009, 16:42:53 »

Jestem jak najbardziej za aby kontynuować ten wątek, jako raczej początkujący nie bardzo mam się czym wymieniać lecz z chęcią wzbogacę swoje doświadczenie.

Co do madisona to jest raczej drogi sklep, chyba jeden z tych które się bardziej cenią...

Jeśli chodzi o kupno sprzętu to warto zajrzeć, w okolicach Gdańskiej starówki, na Podwalu Staromiejskim , naprzeciwko U7, jest mały sklepik prowadzony przez taką czarną nienajmilszą w pierwszym wrażeniu babkę, mają nawet zadowalające ceny.

Pozostaje jeszcze Okaz we Wrzeszczu, chyba największy i najlepiej zaopatrzony sklep w Gdańsku, mają tam dużo wszystkiego, dostałem gratis w postaci 2 krewetek, gupika. problemem jest to ze akwaria są strasznie zaslimaczone...
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 10, 2009, 15:45:29 wysłane przez Archon » Zapisane

jaaasiek
Super aktywny

« Odpowiedz #17 : Czerwiec 10, 2009, 13:14:39 »

okaz jest we Wrzeszczu a nie na Żabiance

wejdźcie, obejrzyjcie i skomentujcie:

http://www.akwarium.net.pl/forum/index.php?topic=22819.0
Archon
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #18 : Czerwiec 10, 2009, 15:45:55 »

Faktycznie, troszkę za bardzo sie rozpędziłem Tongue