Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Baaaardzo głośny filtr  (Przeczytany 2588 razy)
marcinn
Zainteresowany
**

« : Lipiec 22, 2004, 19:23:14 »

CZe !

Mam filtr Aqua szat junior bio, działa spox ale chodzi jak traktor !!!!!!!

CO MAM Z TYM ZROBIĆ HuhHuh?

Majster sztyk
Tramal
Global Moderator
Super aktywny

I see You...

« Odpowiedz #1 : Lipiec 22, 2004, 19:57:14 »

a od kiedy go masz ?
bo jesi jest stary i nagle ta zaczął to nie wiem czy da się pomóc. jeśli jest nowy i na gwarancji to wymień.

112,25
marcinn
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #2 : Lipiec 22, 2004, 20:52:53 »

Nie oto mi chodzi  :evil:   Jest to nuwencia, ale w nocy nie mogę przy nim zasnąć w całym mieszkaniu go słychać :!:

Majster sztyk
Sebastian
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #3 : Lipiec 22, 2004, 21:02:06 »

Sprawdź czy wirnik jest cały i nie obciera o korpus, może jest za głeboko osadzony.

385 l - dyskowce
Tramal
Global Moderator
Super aktywny

I see You...

« Odpowiedz #4 : Lipiec 22, 2004, 23:03:49 »

Zaraz zarad brzęczy ci w noty silnik czyn słychać bąbelki napowietrzacza i nie moeżesz zasnąć z tego powodu. Jeśli to silniczek to wymień na gwarancji, jeśli bomble to satkaj dostęp powietrza do dyszy filtra nie wyłączając go na noc. zano odetkaj (powinno być pokrętło ale nie wiem czy w tym modelu jest) zawsze można wężyk do powietrza zastąpić długim ja mam 1,5m Wink isobie go na noc zaginam . Filtr pracuje dysza skierowana napowierchnie wody a bombli nie ma i sen zapewniony spokojny do rana, czasem tylko kiryski chlupna Wink

112,25
marcinn
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #5 : Lipiec 23, 2004, 09:13:12 »

dzięki !!! tak zrobie może to coś pomoże, ale pokrętlo nic nie da będę musiał wymyślić jakiś inny sposób, może z tom dłyszą rurką

Majster sztyk
Hammer
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #6 : Lipiec 23, 2004, 12:31:02 »

hahah, skąd ja to znam!!! dokłądnie ten sam problem z Juniorem BIO!! budziłem sie w środku niocy i czyściłem wirnik bo myślałem ż etam sie coś spieprzyło!!! co ja nierobiłem........aż sie wreszcie wkurzyłem, wybrałem się z głowicą filtra do sklepu, i razem ze sprzedawcą którego poprosiłem o pomoc zaczeliśmy sie bawić w misce z wodą i innymi wirnikami, sprtawdziliśmy parę, aż wreszcie trafiliśmy na taki bezgłośny który sie nie zacinał (tamten stary tak charczał bo sie niewiedzieć czemu zacinał) dałem za wirnik 5zł i śpię teraz spokojnie  :wink: zrób to samo, zobaczysz pomoże!
mdramski
Super aktywny

« Odpowiedz #7 : Sierpień 01, 2004, 23:03:30 »

To między innymi zadecydowało, że zdecydowałem się zapłacić te 35 zł więcej i kupiłem Fluvala 2 Plus Hagena. Naprawdę polecam.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: