Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Wyjeżdżam...  (Przeczytany 1730 razy)
Apacz
Nowy
*

« : Lipiec 03, 2004, 11:26:56 »

no właśnie, akurat złożyło się tak, że wszyscy wybywają z domu w tym samym czasie...nie będzie nikogo przez 2 tygodnie, a rybki jesć muszą...stąd teżź moje pytanie:
wiem, że najlepiej zaopatrzyć się w karmnik...ale moze są jakieś sposoby, żeby to obejść...a jeżeli nie to jaki polecanie...żeby był dobry i żeby przed wyjazdem nie uszczuplił mi bardzo kieszeni Sad

ze światłem to sprawa raczej prosta?...trzeba tylko programator załączania i wyłączania zakupić (koszt na szczęscie nie ogromy)

***pozdroofka***

...:::apacz:::...
Tomlsv
Super aktywny

« Odpowiedz #1 : Lipiec 03, 2004, 12:13:59 »

A nie da rady dać kluczy sąsiadowi albo komuś z rodziny? Wystarczy aby ktoś przyszedł raz na 3 dni i sypnął troche (nie wiecej niż zwykle) papu.

http://akwarium.cdi.pl/avataranim.html  avatary (zdjęcia/obrazki pod nick) na forum !
Jak komuś nie działa to dodać www do adresu.
Apacz
Nowy
*

« Odpowiedz #2 : Lipiec 03, 2004, 12:56:07 »

no niestety zaufanych sąsiadów to ja nie mam...a wszyscy znajomi, którzy mogliby się pojawić...to ze mną jadą Smiley))

***pozdroofka***

...:::apacz:::...
kafarski
Gość
« Odpowiedz #3 : Lipiec 04, 2004, 13:18:25 »

hej. sa takie kostki Tetry bodajze ale inne firmy tez je robia naa weekend i do 2 tyg.wrzucasz taka do wody i rozpuszcza sie powoli uwalniajac papu ze srodka.nie wyprobowalem tego jeszcze ale tez wyjezdzam wiec bede musial.kupilem takie male na trzy dni i najpierw wyprubuje .mysle ze lepiej kupic te z lepszej firmy bo moga byc raczej lepiej zaopatrzone.                                                                                         a moze jakas babcia albo dziadek?
Jarek W
Stały użytkownik

« Odpowiedz #4 : Lipiec 04, 2004, 18:31:48 »

a moze jakas babcia albo dziadek?

do akwa w charakterze pokarmu  :?:  :?:
 :shock:
 Cheesy  Cheesy  Cheesy

Akwa 54 l
Zarybione:
Nowa akwarystyczna miłość - parka Apistogramma Borelli
zbrojniki niebieskie 2 szt.
kiryski spiżowe 4 szt.