Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Budować bimbrownię ?  (Przeczytany 2030 razy)
gruber
Nowy
*

« : Czerwiec 22, 2004, 14:10:14 »

Cześć chciałbym Was poprosić o radę. Mam akwarium 60 litrów  7 ryb. Akwarium mam rok ale rosliny nie bardzo mi sie trzymają. Co kupiłem jakąś rośline - kilka miesięcy i okręt jej płynął dalej. Miałem małą Kryptokorynkę [chyba ] myślałem że już po niej . Ale kiedy troche zaniedbałem akwarium slicznie się rozrosła. Przeczytałem na forum o bimbrowni ale nie wiem czy w moim akwarium jest sens ja zakładac. Mam orginalna pokrywę z 15 watową świetlówką. Moim zdaniem mam marne światło. Dzisiaj przykleiłem pod pokrywa folie do odbijania światła .Ale różnicy specjalnie nie widzę. Aha nie zamierzam przerabiać obudowy bo organizuje kase na wiekszy zbiornik.
Tomlsv
Super aktywny

« Odpowiedz #1 : Czerwiec 22, 2004, 16:31:06 »

W takim razie poczekaj na większy zbiornik, bez polepszania oświetlenia nie ma sensu instalować CO2.

http://akwarium.cdi.pl/avataranim.html  avatary (zdjęcia/obrazki pod nick) na forum !
Jak komuś nie działa to dodać www do adresu.
gruber
Nowy
*

« Odpowiedz #2 : Czerwiec 22, 2004, 17:06:44 »

Jak trafie okazję chciałbym kupić używany zestaw powyżej 200 litrów ale tą 60-kę też pewnie zostawię. Ale skoro piszesz że bimbrownia u mnie nie ma sensu to dam sobie z nią spokój.
Dzięki - pozdrawiam !
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: