memozee
tańcząca z welonem
Stały użytkownik

|
 |
« : Luty 22, 2008, 22:02:36 » |
|
Jak u nas jest z dostępnością tej rybki?
|
|
|
|
|
|
zbieram na szczęście, kto się dołoży?  To nie jest koniec, to nawet nie jest początek końca, to dopiero koniec początku.
|
|
|
Raffy
Global Moderator
Super aktywny

|
 |
« Odpowiedz #1 : Luty 22, 2008, 22:37:49 » |
|
ani widu ani słychu  A szkoda, mam nadzieje ze to sie zmieni. To jest jakby druga microrasbora galaxy - afrykanska brzanka motylowa 
|
|
|
|
|
|
Zawód : akwarysta... Wszystkie ryby są wyjątkowe! Uszanujmy ich wymagania, podziękują nam dobrym zdrowiem i młodymi... NIE UDZIELAM RAD PRZEZ PW!http://www.3cityakwarium.fora.pl/Trójmiejska Akwarystyka Obecnie: 500L Rafa, 112L roślinne, 160L mcharium I we mnie drzemie Tanganika i Malawi
|
|
|
memozee
tańcząca z welonem
Stały użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #2 : Luty 22, 2008, 22:49:36 » |
|
ech, tak myślałam mam nadzieję, że u naszych zachodnich sąsiadów jest inaczej, bo z racji miejsca zamieszkania mam do nich blisko .
|
|
|
|
|
|
zbieram na szczęście, kto się dołoży?  To nie jest koniec, to nawet nie jest początek końca, to dopiero koniec początku.
|
|
|
Raffy
Global Moderator
Super aktywny

|
 |
« Odpowiedz #3 : Luty 23, 2008, 10:01:51 » |
|
Teraz moim celem jest ich zdobycie  kocham wszystkie brzanki, a to ze ta z afryki jest to nic..  Ciekawe ile jedna taka kosztuje?
|
|
|
|
|
|
Zawód : akwarysta... Wszystkie ryby są wyjątkowe! Uszanujmy ich wymagania, podziękują nam dobrym zdrowiem i młodymi... NIE UDZIELAM RAD PRZEZ PW!http://www.3cityakwarium.fora.pl/Trójmiejska Akwarystyka Obecnie: 500L Rafa, 112L roślinne, 160L mcharium I we mnie drzemie Tanganika i Malawi
|
|
|
memozee
tańcząca z welonem
Stały użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #4 : Luty 23, 2008, 11:13:57 » |
|
ich cena jest na pewno interesująca. Jej widmo już mnie przeraża  Ja też uwielbiam brzanki i zawsze opowiadałam się po stronie Azji, ale dla tej mogę zrobić wyjątek x) (jeżeli kiedykolwiek uda mi się ją zdobyć )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raffy
Global Moderator
Super aktywny

|
 |
« Odpowiedz #5 : Luty 23, 2008, 12:38:31 » |
|
Z afryki jeszcze pochodzą brzanki tygrysie, też niewielkie dorastają -5cm. Marzy mi się takie kwadratowe akwarium [kostka] jakies 100L i w nim brzanki tygrysie i te motylowe  Z połaciami bolbitisa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
memozee
tańcząca z welonem
Stały użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #6 : Luty 23, 2008, 12:56:52 » |
|
tygrysie też ładne , ale mnie dużo bardziej podobają sie motylowe . W takim razie życzę spełnienia tego marzenia 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arsik
Nowy

|
 |
« Odpowiedz #7 : Październik 11, 2012, 11:07:59 » |
|
Jezeli szukasz nadal Barbus hulstaerti pisz na priva. Mam dostępne. Odłów Kongo.
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam Artur
|
|
|
arsik
Nowy