Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: odklejacasie sie przyssawki  (Przeczytany 6667 razy)
anastazja58
Nowy
*

« : Luty 08, 2008, 21:30:09 »

chyba kazdy sie z tym zmagal, ale czy ktos ma na to jakis sposob?

o ile filtr i grzalka sie trzymaja, to termometr szklany po 2 miesiacach w wodzie ma dosc (konkretniej jego przyssawka oczywicie).

kleic na stale to znow srednie rozwiazanie - pomijajac oczywiste z klej napewno jakos zaszkodzi wodzie chemia
jest na to jakis sposob?
adus12345
Stały użytkownik

mlody akwarysta :):):)

« Odpowiedz #1 : Luty 08, 2008, 21:44:41 »

witam
NIC komletnie nie zrozumiałem, popraw ten tytuł i popracuj nad ortografia.Uzywaj teometra paskowanego i sie nie odklei

A czemu tak nie wyraznie napisałas/es mam cie goniła chałupa sie paliła??? SmileySmileySmiley eno zart,z eby smiesznie było Cool Smiley bez obrazy
« Ostatnia zmiana: Luty 08, 2008, 21:58:45 wysłane przez adus12345 » Zapisane
Ariadne
Stały użytkownik

12079834 moje prywatne gg

« Odpowiedz #2 : Luty 08, 2008, 21:52:12 »

Albo pływającego Wink
ala
Super aktywny

ala

« Odpowiedz #3 : Luty 08, 2008, 23:11:36 »

miejsce na szybie gdzie chcesz przykleić przyssawkę dokładnie oczyść (ostrą stroną zmywaka czystego np. ) , dobrze też oczyść przyssawkę ,rozgrzej ją dobrze pod bieżącą wodą gorącą i szybko -zanim ostygnie- na termometr do akwa i przyklejaj. Tak przyklejona powinna się dobrze trzymać przez dłuższy czas , ale przyssawki w wodzie parcieją z czasem i trzeba je wtedy wymienić na nowe (koszta nikłe).

Oswald
Super aktywny

Moje Logo

« Odpowiedz #4 : Luty 08, 2008, 23:13:55 »

witam
NIC komletnie nie zrozumiałem, popraw ten tytuł i popracuj nad ortografia.Uzywaj teometra paskowanego i sie nie odklei

A czemu tak nie wyraznie napisałas/es mam cie goniła chałupa sie paliła??? SmileySmileySmiley eno zart,z eby smiesznie było Cool Smiley bez obrazy

teometr (i komletnie, i  mam cie goniła, i eno zart , i eby smiesznie ) to też nie zapiękna ortografia. A paskowy służy do pomiaru średniej z akwa i z poza akwa.

Moje akwa: 375, 112, 63
Lubię projektowanie podwodnych światów.
agrest
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #5 : Luty 08, 2008, 23:48:10 »

Cześć. Tak jak mówi -ala-. Umytą przyssawkę zanurzyc i dopiero docisnąć-żeby nie było powietrza pod nia, a dopiero później wsuń term. Co jakis czas i tak trzeba kupić nową---im bardziej "gumowa"(bardziej miękka) tym lepsza. A propos-term. masz na przedniej szybie, bo ja tak iczyszczę ją raz w m-cu i wtedy myję równiez przyssawke od termometru. Pozdrawiam i życzę Wszystkim tylko takich prioblenów w swoich baniakach........ papa
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: