Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: AKRYFLAWINA  (Przeczytany 15597 razy)
mdramski
Super aktywny

« Odpowiedz #15 : Maj 06, 2004, 16:52:10 »

Cytat: michał
skoro bez płodność ryb :?  to chyba jej przedawkowanie jest dla nich szkodliwe a nie dla ludzi :roll:

Dla ludzi również. Zwróć uwagę, że niemal na każdym opakowaniu widnieją stosowne ostrzeżenia.
michał
Bywalec

« Odpowiedz #16 : Maj 06, 2004, 17:40:25 »

Oj przepraszam przeoczyłem :lol:  ale kto przy zdrowych zmysłach napije się AKRYFLAWINY :lol:  :lol:

Błądzić to rzecz ludzka!?!
mdramski
Super aktywny

« Odpowiedz #17 : Maj 06, 2004, 18:13:48 »

Podejrzewam, że jednak zdarzają się przypadki  Cheesy
Tomlsv
Super aktywny

« Odpowiedz #18 : Maj 06, 2004, 21:01:38 »

Akryflawin nie jest chyba oparamna na zielenii, przynajmnije nigdzie sie na takie zdanie nie natknął a troche o akryflawinie czytał Wink.
Pozdrawiam.

http://akwarium.cdi.pl/avataranim.html  avatary (zdjęcia/obrazki pod nick) na forum !
Jak komuś nie działa to dodać www do adresu.
MANIEK
Stały użytkownik

« Odpowiedz #19 : Lipiec 23, 2004, 15:52:05 »

akryflawina według mnie jest skuteczna aczkolwiek holernie barwi wode na zielono lepsze jest mfc  i znika po godzince!!! pozdro!!

240- paletkarium:)
Chica
Nowy
*

« Odpowiedz #20 : Lipiec 24, 2004, 11:52:58 »

Ja polecam Rivanol 0,1% z apteki 10 tabletek około 4zł 2 tab na 50L (bez recepty, rozpuszczać w pojemniczku w ciepłej wodzie) dobry na grzyby i pleśniawki i nie jest niebezpieczny ani dla ludzi ani dla ryb barwi na żółto po kilku dniach znika trzeba tylko uważać na delikatne roślinki. Trzeba też natleniać, powoduje pianę na powierzchni wody w miejscu napowietrzania. Barwi białe kamyczki tak jak Akryflawina i MFC. I jak zawsze po zakończeniu kuracji podmiana wody itp.
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: