Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Bojownik udaje trupa  (Przeczytany 2047 razy)
Honey
Stały użytkownik

« : Październik 23, 2007, 22:14:47 »

Od ponad tygodnia mój bojownik od czasu do czasu udaje trupa. Na początku się wystraszyłam, potem myślałam że przestanie. Postanowiłam zapytać. Bojownik jest w 45 l akwa z neonkami i karlikami. Pływa sobie normalnie ale od czasu do czasu dosłownie kładzie się na boku na żwirku albo "opiera się" płetwą o jaiiś większy kamień. Co on robi??
Kicha
Stały użytkownik

« Odpowiedz #1 : Październik 23, 2007, 22:29:31 »

Bojowniki tak mają z tego co wiem (głowy sobie nie dam uciąć bo wszystkie bojowniki jakie widziałem były trzymane w słabych albo bardzo złych warunkach  Wściekły ) masz jakieś roślinki? ile masz karlaków i ile neonek....? bo 45 litrów dla wszystkich rybek to może być troche za mało

W przygotowaniu 25 litrów... Ah szkoda tej 120...
Honey
Stały użytkownik

« Odpowiedz #2 : Październik 23, 2007, 22:32:54 »

Roślinki oczywiście są nie wiem ok 30 roślinek różnej wielkości. Neonków 10, karliki 2. Są jeszcze świderki i ampullaria. Jest Filtr i grzałka...
Kicha
Stały użytkownik

« Odpowiedz #3 : Październik 23, 2007, 22:44:18 »

a mogłabyś mi podać pełną nazwe karlika bo jakoś sobie nie moge przypomnieć jak ta rybka wygląda i napewno możesz wykluczyć choroby...? i jak pływa to go nie znosi na którąś strone...?

Kotek92
Bywalec

Zielona Góra

« Odpowiedz #4 : Październik 23, 2007, 22:51:15 »

a mogłabyś mi podać pełną nazwe karlika bo jakoś sobie nie moge przypomnieć jak ta rybka wygląda
To nie ryba tylko żaba, pełna nazwa to Karlik Szponiasty Wink
Kicha
Stały użytkownik

« Odpowiedz #5 : Październik 23, 2007, 22:56:33 »

to dlatego nie mogłem skojarzyć ani znaleźć w wikipedii Cheesy myśle że może mu obsada nie pasować ewentualnie jakość wody choć możliwe że ma zwalony błednik jeśli wcześniej był trzymany w kuli może byc chory albo po prostu znudzony i woli spać na jednym boku nie mam więcej pomysłów...

Honey
Stały użytkownik

« Odpowiedz #6 : Październik 24, 2007, 21:08:50 »

Był w kuli,ale nie długo.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: