Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Filtr do akw. 100l  (Przeczytany 2068 razy)
karolo
Nowy
*

« : Kwiecień 08, 2004, 21:07:02 »

Nie wiem jaki filtr do 100l akw. kupić gdyż miałem w nim Fluval 3plus ale w nocy przestał działać rano wyczyściłem go dokładnie i spróbowałem czy chodzi ale on dalej nie chodził.  :shock:  byłem w sklepie zoologicznym i zauwarzyłem filtr aqua el turbo filter 650  ale była tam kobieta i nic się nie znała na akwarystyce(zastepowala meza).  Sad  Czy ten filtr mi wystarczy? jesli nie to zaproponujcie mi inny filtr.  :roll:
Sebastian
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #1 : Kwiecień 08, 2004, 22:21:21 »

Sprzedawca nie zawsze prawde ci powie  :wink: .Czasem poleci coś co nie idzie, żeby tylko sprzedać.Jakiś czas temu też wybierałem filtr do 385 l(jako mechaniczny) i oglądałem tego Aquaela, ale jakoś do mnie nie przemawiał  Smiley .Kupiłem Seniora Bio z Aquaszut`a, fakt że ten filtr nie wygląda za ciekawie ale za to dobrze spełnia swoją funkcję i co ważne cicho pracuje.Prawdopodobnie dobre są też Power Head z Hagena, nic więcej nie wiem bo nie miałem.

385 l - dyskowce
Tramal
Global Moderator
Super aktywny

I see You...

« Odpowiedz #2 : Kwiecień 10, 2004, 09:42:52 »

Ja w takim akwa mam jednego Aqua Szuta Turbo 3W trochę to mało ale jak regularnie czyścisz watę filtracyjna(przy podminaie wody w zlanej wodzie z akwa) to spoko ;)koszt 35zł - wygląd hmmmm no cóż ale działa pozdr.

112,25
michał
Bywalec

« Odpowiedz #3 : Kwiecień 13, 2004, 13:10:46 »

mam proźbę do sebastiana czy mógłbyś mi podać stronkę z tymi filtrami :wink:

Błądzić to rzecz ludzka!?!
Sebastian
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #4 : Kwiecień 13, 2004, 16:23:15 »

To jest strona główna producenta:
http://www.aquaszut.pl