Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Jakie roślinki do nowego akwa  (Przeczytany 2434 razy)
Jarek W
Stały użytkownik

« : Kwiecień 08, 2004, 19:33:36 »

Akwarium 60 l, ryby planowane (gupiki,molinezje,kiryski(moze pare neonków)-jakie roslinki do takiego zestawienia proponujecie :?:
Jak widać staram sie zacząć i o ile na temat wody,sprzętu i rybek dużo się już dowiedzialem to w temacie roslin jestem zupełnie "zielony" :oops:
A wsklepie jest tych roślinek zatrzesienie :shock:  i nie wiem co mam wybrać  Sad

Akwa 54 l
Zarybione:
Nowa akwarystyczna miłość - parka Apistogramma Borelli
zbrojniki niebieskie 2 szt.
kiryski spiżowe 4 szt.
Tramal
Global Moderator
Super aktywny

I see You...

« Odpowiedz #1 : Kwiecień 10, 2004, 10:21:28 »

Smiley Ech roślinki ... To zależy jakiego chcesz mie c typu akwa i jakie zapewnisz warunki np. świetlne . Z mniej wymagających pytaj o Kryptokoryny Balansa lub beckettii , do tego jakieś nużańce, moczarki  i moę kabomby(trudniejsza w utrzyamaniu) poszukaj tu: http://www.holenderskie.aip.pl/baza/
są tam wszystkie wymienione przezemnie roślini , rysunki i ich wymagania Smiley Pozdr.

112,25
baku
Stały użytkownik

« Odpowiedz #2 : Kwiecień 11, 2004, 00:20:01 »

ale jaka temp dla tych roslin ma byc 25 bedzie ok
nie za duzo
Hammer
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #3 : Kwiecień 13, 2004, 08:23:36 »

25 w sam raz i dla roślinek i dla większości rybek akwariowych, ja polecam kryptokoryny, rogatka, moczarki, kabomby, żabnicę, anubiasa, jakieś trawki, i dużo nurzańca, będzie super i zielono, na pocżatek do nawożenia polecam aquaplant i ferroActiv
Mithal
Nowy
*

« Odpowiedz #4 : Kwiecień 23, 2004, 14:09:28 »

Znacie jakiś sklep w warszawie w którym dostanę ładny meszek na dno aqwa?
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: