|
Seboos
|
 |
« Odpowiedz #30 : Wrzesień 17, 2007, 15:04:28 » |
|
Zdjęcia są kiepskie i faktycznie przydałoby się zdjęcie całego baniaka. Złośnik - twój post był w stylu albo prezentujesz porządne akwa albo wcale ... o to nie o to chodzi chyba ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
papio
Stały użytkownik

Heh...
|
 |
« Odpowiedz #31 : Wrzesień 17, 2007, 15:06:56 » |
|
Złośnik nic nie zobaczyłeś bo zrobiłem zdjęcia tylko rośłinkom bo chce mieć dokładne nazwy, fotka zbiornika bedzei niedługo jak urządze akwa, bo narazie wszystko tak żeby było.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
złośnik
Zainteresowany

|
 |
« Odpowiedz #32 : Wrzesień 17, 2007, 15:10:24 » |
|
nie nie o to chodzi. Chodzi o to, by pożądnie zrobić ten temat, dać konkretne informacje, a nie iść na łatwizne. Ale chyba tylko mnie to boli.
OK, koniec offtopa.
EDIT: heh, no właśnie, "żeby było". Mogłeś "niedługo" poczekać i dać konkretne foty całego baniaka.
|
|
|
|
|
|
63 l:
5x kirysek pstry 4x neon czarny 3x neon diamentowy 2x otosek 2x colisa chuna
|
|
|
papio
Stały użytkownik

Heh...
|
 |
« Odpowiedz #33 : Wrzesień 17, 2007, 15:13:08 » |
|
SPoko dam tylko chciałem sie upewnić co do nazw rośłin  Aha i nie wiem kiedy bede miał to akwa 45l ale jak tylko kupie i je użądze to tez dam foty edit: U nie wiem kiedy bede miał to nowe akwa  A co zdjęć 54l to musicie jeszcze trochi poczekać 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 20, 2007, 08:32:14 wysłane przez papio »
|
|
|
|
|
papio
Stały użytkownik

Heh...
|
 |
« Odpowiedz #34 : Wrzesień 29, 2007, 16:58:37 » |
|
Słuchajcie.Mam zamiar w tym akwa 54l zrobić biotyp azjatycki.Trzymałbym tam 6x Danio pręgowane.(Tylko nie wiem ile trzymać samic i ile samców, myślełem 3 samice i 3 samce, no ale nie wiem poradzcie coś), chciałem też tam wpuścić parke prętnika trójbarwnego, albo karłowatego(nie wiem czy wogule będą w sklepie).I co o tym sądzicie  A i dodawać coś na dno jakąś rybe czyszczącą  (jeśli tak to jaką, przydała by sie jakaś z Azji  A w akwa 45l chciałem, takie małe akwa amerykańskie.Trzymałbym tam gupiki(nie wiem ile mam  ) pływały by tam też 8x neonki, 4x kiryski pstre.I nie wiem dokupywać jeszcze jakieś otoski  Poradźcie, czy to wogule sie zgra  A i zbrojnika niebieskiego dałbym kuzynowi, jak mówicie że mam za małe akwa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
złośnik
Zainteresowany

|
 |
« Odpowiedz #35 : Wrzesień 29, 2007, 21:06:41 » |
|
jedyne co Ci poradzę, to jak pisać "w ogóle"  I po co Ci dwa akwaria, prawie że tego samego litrazu? W każdym bądz razie powodzenia. Szacun za to, ze kochasz gupiki. Ja ich nie lubie 
|
|
|
|
|
|
63 l:
|
|
|
papio
Stały użytkownik

Heh...
|
 |
« Odpowiedz #36 : Październik 01, 2007, 20:14:12 » |
|
jedyne co Ci poradzę, to jak pisać "w ogóle"  I po co Ci dwa akwaria, prawie że tego samego litrazu? W każdym bądz razie powodzenia. Szacun za to, ze kochasz gupiki. Ja ich nie lubie  Brak funduszy  Może kiedyś.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aniape
Super aktywny

gg 13198444
|
 |
« Odpowiedz #37 : Październik 03, 2007, 20:05:53 » |
|
Oj Papio, Ty znowu z tą parką prętników  Czy Helbards nie napisał Ci, że musi być harem (1+3)....? Ja bym radziła posłuchać...
|
|
|
|
|
|
"Nawet najmniejszy kot jest arcydziełem" - Leonardo da Vinci.
|
|
|
papio
Stały użytkownik

Heh...
|
 |
« Odpowiedz #38 : Październik 04, 2007, 12:59:15 » |
|
Oj Papio, Ty znowu z tą parką prętników  Czy Helbards nie napisał Ci, że musi być harem (1+3)....? Ja bym radziła posłuchać... No wiem wiem, tylko tak jakoś napisałem, bo mi sie pomyliło  A wogule nie wiem czy znajde prętniki, a jak nie znajde to nie wiem co kupie  A jak danio kupić  Ile samców ile samic 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
papio
Stały użytkownik

Heh...
|
 |
« Odpowiedz #40 : Październik 07, 2007, 19:18:32 » |
|
Okolice Rzeszowa.No ale do Rzeszowa jeżdże po rybki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
papio
Stały użytkownik

Heh...
|
 |
« Odpowiedz #41 : Październik 08, 2007, 21:00:20 » |
|
Słuchajcie ostatnio myśle odsunąć prętniki i kupić Pielęgniczki borelli.Mógłbym tam dorzucić 4 danio pręgwoane 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
złośnik
Zainteresowany

|
 |
« Odpowiedz #42 : Październik 13, 2007, 08:54:01 » |
|
Oj Papio, Ty znowu z tą parką prętników  Czy Helbards nie napisał Ci, że musi być harem (1+3)....? Ja bym radziła posłuchać... A dleczego nie może być parka prętników?
|
|
|
|
|
|
63 l:
|
|
|
lukasz0207
Zainteresowany

Są już krewetki!!!
|
 |
« Odpowiedz #43 : Październik 13, 2007, 10:24:36 » |
|
Akwarium ciekawe 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Torro
Stały użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #44 : Październik 13, 2007, 10:48:56 » |
|
Witam Akwarium ciekawe Wink a co tu ciekawego  Miesiąc to wystarczający czas aby wstawić zdjęcie zbiornika  - bo faktycznie złośnik miał rację-ten wątek nie spełnia kryterium "Nasze Akwaria"- odp. od groma a nikt nie widział jeszcze zdjęcia zbiornika. Nawet jak masz słaby aparat to można wstawić fotę całego zbiornika jakie by ono nie było. pozdr.Torro P.S.- i ortografię też można poprawić
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|