Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: ryby do 400l- co sadzicie  (Przeczytany 3360 razy)
skoti
Stały użytkownik

« Odpowiedz #15 : Grudzień 13, 2006, 15:06:54 »

nie mialem doczynienia z guramozajkowymi a moga byc np niebieskie ;Di jakie do nich 2-3 stadka rybek(z niebieskimi neony nie bede za ciekawie wygladac co nie Huh Huh)i gurami w stado czy w pary Huh
Martyna,Marty
Gość
« Odpowiedz #16 : Grudzień 23, 2006, 20:18:04 »

Masz wiele przykładów do wyboru obsady do tak dużego akwarium. Ja gdybym takie miała [ marzenia..nie ma gdzie ustawić Roll Eyes] to na bank byłoby z 15 Neonów obojętnie czy Innesa, czy czerwonych - niewiem czym się różnią. Neonki dlatego, że ławice takich neonów przepięknie się prezentują....Do tego dorzuciałabym ze 2 otoski dla czystości, a poza tym Otoski byłyby ciekawością dla akwarium i są dość lubiane.... Jeszcze ze 3 prętniki albo gurami mozaikowe. I na wszelki wypadek zostawiłabym trochę miejsca, bo co się stanie, gdy pojawi się narybek? Ale chyba i tak troszkę rybek mozna jeszcze dorzucić.
skoti
Stały użytkownik

« Odpowiedz #17 : Grudzień 24, 2006, 15:19:28 »

juz troche zarybilem akwa mam 4 gurami (2 zlote i 2 niebieskie) 3 mieczyki i 5 molinezji (ale ich chce sie pozbyc mam je bo zostaly mi z poprzedniego akwa) narazie stadka sa mizerne ale sa wiec 6 neonoe innesa 6 kardynalkow i 6 zwawikow na dnie mam kilka zbrojnikow niebieskich 2 stadka kiryskow (spizowe i pstre )oraz moje ulubbione dwa 18 cm kirysniaki (moze dokupie jeszcze jednego ) z roslinami to krucho bo swiatlo za malo pale (ok 6-8 h) ale musi byc
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: