Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Rybki - gupiki z red cherry  (Przeczytany 5827 razy)
przemok96
Bywalec

« Odpowiedz #15 : Sierpień 25, 2010, 19:15:08 »

Jednym słowem "oszust"  Angry

rahip
Nowy
*

« Odpowiedz #16 : Sierpień 26, 2010, 11:33:20 »

Niestety ubolewam tacy ludzie są w Polsce, może pół na pół bo ja i jeszcze kilka osób ma jakieś zasady etyczne i moralne.

Teraz się postaw na miejscu tej osoby co kupiła chorą rybę w akwarystycznym.

Blog akwarystyczny - hodowla i opis ryb akwariowych ciekawe informacje.
baniakmaniak
Andrzej
Super aktywny

« Odpowiedz #17 : Sierpień 26, 2010, 12:59:09 »

U mnie w sklepie kupią po 25gr za sztukę (jak młode) a jak dorosłe osobniki to nawet 1zł weźmie Smiley to sklep bez dobrych warunków są tam 3 zbiorniki i są tam wszystkie znane rybki. Tylko welony pływają same Smiley tam nie patrzą czy gupik rasowy czy nie ważne żeby wyglądał jak gupik Smiley sprzedawałem tam chore mieczyki i wziąłe po 3zł za sztukę :-) wiem że nie ładnie ale jak robi tak ma Wink

Kanalia i tyle

Pozdrawiam Andrzej
Baniak 190l

Nie udzielam rad przez PW!
Zapraszam do wątku:
http://www.akwarium.net.pl/forum/zrob-to-sam/swiatlo-w-akwarium-zrob-to-sam-porady/
Kubik118
Stały użytkownik

« Odpowiedz #18 : Sierpień 26, 2010, 13:47:29 »

Takie chamstwo to jedno, ale żeby się tym chwalić... Niestety takie zachowania są coraz częstsze. Ciekawe ile razy ja byłem ofiarą i nawet o tym nie wiem. Zachowanie godne pożałowania.
andrej
Bywalec

« Odpowiedz #19 : Sierpień 26, 2010, 13:58:13 »

Tak, chamstwo Sad
Właśnie na forum trafiają ludzie i pytają się np. dlaczego po wpuszczeniu ryb z worka do akwarium, ryby nie chcą pływać lub umierają . Właśnie przez takich ludzi ....
Trzeba mieć tupet, żeby się przyznać do tego przyznać. Sad
serwisek35
Stały użytkownik

I`m the last one

« Odpowiedz #20 : Sierpień 26, 2010, 14:36:32 »

Gościa powinno się zbanować, takie jest moje zdanie Wściekły

Akwarystyka to hobby, Rodzina to obowiązki
GG 10680128
Konrad.xD
Nowy
*

« Odpowiedz #21 : Sierpień 26, 2010, 18:39:06 »

O jaaaa... Wiedziałem że tak będzie ale tam każdy kto odda rybke to na drugi dzień mają białe pyski (to chyba pleśniawka). Tylko rybki z hurtowni czasem się trzymają. Ja jak tam coś kupuje to tylko pokarm ewentualnie gupiki. W akwa nawet grzałki w zimę nie ma. A tamte rybki co oddałem to i tak padły. Przepraszam wiem że źle zrobiłem ale w tym sklepie jest normalne że rybki mają pleśniawki.   

Akwa 54l.
2x Barwniak Czerwonobrzuchy
serwisek35
Stały użytkownik

I`m the last one

« Odpowiedz #22 : Sierpień 26, 2010, 19:05:11 »

To co robi ten sprzedawca jest godne pożałowania, ale Ty jesteś gorszy od niego! On to robi dla zarobku, utrzymuje się z tego(a i to go  w niczym nie usprawiedliwia), a Ty z pełną premedytacją sprzedajesz chore ryby, które potem trafiają do kogoś innego, jesteś w stanie to zrozumieć. To, iż pochwaliłeś się tym przed prawie 12-tysiącami użytkowników tego forum świadczy o Twojej bezmyślności i głupocie. W moich oczach tylko Twój wiek Cie tłumaczy, nie baczysz na konsekwencje swoich czynów.

Akwarystyka to hobby, Rodzina to obowiązki
GG 10680128
michji
Cicha woda, brzegi rwie....
Stały użytkownik

« Odpowiedz #23 : Sierpień 27, 2010, 16:32:57 »

Dobra, zamknijcie ten temat, bo zaraz zacznie się kółko obarczania winą,która jest z resztą oczywista, małoletniego...

Nie chcę czytać form z takimi tematami!!
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: