Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Ryby akwariowe « akwariowa krówka - Corydoras weitzmani
Strony: 1 ... 3 4 [5]
  Drukuj  
Autor Wątek: akwariowa krówka - Corydoras weitzmani  (Przeczytany 20413 razy)
dilayla
Stały użytkownik

« Odpowiedz #60 : Kwiecień 09, 2009, 16:08:22 »

Trzeba założyć klub wielbicieli kirysków! Smiley zwierzątko klubu:kirysek Cheesy

Jostein Gaard
Czy to nie smutne, że większość ludzi musi zachorować, by zdać sobie sprawę z cudowności życia?
eryk@
Stały użytkownik

« Odpowiedz #61 : Kwiecień 10, 2009, 21:10:22 »

Mam pytanie , czy pokarm "kirysek" tropicala nie jest zamały ,chodzi mi o wielkość granulatu?Czy potem kiryski znajdą go w żwirku?
kozak-93
Bywalec

« Odpowiedz #62 : Kwiecień 12, 2009, 20:23:12 »

Powinny znaleść pokarm w żwirku , jeżeli ten nie jest zbyt duży. Jaka granulacja??

Astronotus ocellatus i drobnica.
eryk@
Stały użytkownik

« Odpowiedz #63 : Kwiecień 13, 2009, 14:55:12 »

Zamiast pokarmu Kirysek wybrałem Welsi Gran tropicala ,któy jest większy i ma więcej witamin itp. co jeszcze proponujecie jako pokarm dla kirysków.

Czy w Szczecinie, lub w Gdańsku  jest gdzieś sklep akwarystyczny w którym można kupić ciekawe gatunki kirysków.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 13, 2009, 18:04:18 wysłane przez eryk@ » Zapisane
kozak-93
Bywalec

« Odpowiedz #64 : Kwiecień 13, 2009, 19:43:37 »

Moje zjadały także wszelkiego rodzaju pokarmy dla ryb dennych których na rynku jest mnóstwo.Od czasu do czasu podbierały mrożony pokarm innym rybom Wink

Astronotus ocellatus i drobnica.
eryk@
Stały użytkownik

« Odpowiedz #65 : Kwiecień 14, 2009, 11:08:20 »

Czy w Szczecinie, lub w Gdańsku  jest gdzieś sklep akwarystyczny w którym można kupić ciekawe gatunki kirysków. Ja jestem z okolic Koszalina , mam tak samo daleko jak do jednego miasta i do drógiego.Chciałbym znać adres skłepu w którym można kupić ciekawe kiryski bo bym jechał właśnie tylko w tej sprawie.

Pytanie skierowane do użytkowników z Szczecina , lub z Trójmiasta.
Strony: 1 ... 3 4 [5]
  Drukuj  

Skocz do: