Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: GURAMI  (Przeczytany 2322 razy)
maciukey
Nowy
*

« : Maj 12, 2009, 22:36:58 »

dzis kupiłem guraminke nową do akwarium Gurami złote ii drugi gurami złoty jak tylka ją zobaczył doo zrobił sie w stosunku do niej bardzo agresywny dziubał ją cały czas bo boku gonił ją po czym po chwili zaczoł sie koło niej nienaturalnie przwracać na bok .... co to moze być???
szymonw
Super aktywny

« Odpowiedz #1 : Maj 13, 2009, 00:21:09 »

zaloty zaloty

Agnus
Super aktywny

hydrozagadka

« Odpowiedz #2 : Maj 13, 2009, 12:07:03 »

zaloty zaloty
Hehehe... Co kraj to obyczaj Smiley Mnie się czasem wydaje że moje Gupiki gwałcą się zbiorowo Wink

BojownikWojownik
Konserwa z ryby
Nowy
*

Mój ideał ;D

« Odpowiedz #3 : Maj 13, 2009, 12:19:42 »

zaloty zaloty
Hehehe... Co kraj to obyczaj Smiley Mnie się czasem wydaje że moje Gupiki gwałcą się zbiorowo Wink

uo.... na traktorze czy na podlodze XD ?

a tak do tematu to  poczytaj w internecie o minimalnych warunkach dla gurami i sprobuj im takie zapewnic (lepsze bardziej wskazane)

wydlub im ladna kryjowke (kokosik... ciemno w srodku..... romantycznie XD) i powinny sie z.... zreproduktowac Smiley a jak dobrze pojdzie bedziesz dziadkiem!!! (wez mnie na ojca chrzesnego coo.... XD)

Są chwile których zapomnieć nie można.
Agnus
Super aktywny

hydrozagadka

« Odpowiedz #4 : Maj 13, 2009, 12:43:43 »

wydlub im ladna kryjowke (kokosik... ciemno w srodku..... romantycznie XD) i powinny sie z.... zreproduktowac Smiley a jak dobrze pojdzie bedziesz dziadkiem!!! (wez mnie na ojca chrzesnego coo.... XD)

A przypadkiem to Gurami nie budują gniazda pianowego na powierzchni? w końcu to labiryntowce...
Co do Gupikow: W Kinie w Lublinie też Wink

BojownikWojownik
Konserwa z ryby
Nowy
*

Mój ideał ;D

« Odpowiedz #5 : Maj 13, 2009, 12:45:20 »

@up

toż to nawet publicznie sie rozmnazaja?! no to jakies erotomany z tych twoich gupikow

Są chwile których zapomnieć nie można.
szymonw
Super aktywny

« Odpowiedz #6 : Maj 13, 2009, 12:47:47 »

gurami się nie wycierają w kryjówkach. robią to pod gniazdem zbudowanym na tafli wody. kokos im do tego celu niepotrzebny.

i proszę nie spamować w tym wątku. jak i każdym innym. nowoprzybyłym zalecam przeczytanie regulaminu. pozwala to na uniknięcie niepotrzebnych spięć w przyszłości

maciukey
Nowy
*

« Odpowiedz #7 : Maj 13, 2009, 14:33:26 »

samiec wogóle nie wybudowął ganizada ii przestał sie zalecać do samiczki:(
Agnus
Super aktywny

hydrozagadka

« Odpowiedz #8 : Maj 13, 2009, 15:31:21 »

samiec wogóle nie wybudowął ganizada ii przestał sie zalecać do samiczki:(

To straszne. Ale wiesz. Przekladając to na świat ludzi - nie z każdą kobietą, z którą flirtujesz masz dzieci...
A tak poważnie to może warunki się zmieniły, wachnięcia temperatur czy składu wody i pewnie wrócą do zalotów za jakiś czas.
Jak to mawiają: Stara miłość nie rdzewieje..

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: