Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: mam morderce w akwarium!!  (Przeczytany 1549 razy)
maliniak_85
Nowy
*

« : Luty 26, 2009, 18:49:01 »

witam!! mam problem następującego typu: mam w akwarium kraba czy one atakują rybki?? co jakiś czas znakduje w akwarium martwa i mniej lub wiecej zjedzoną rybke!! znalazłem juz martwego skalara potem gupika znalazła sie tez samiczka bojownika pare molinezji w miedzy czasie a dziś znalazłem bojownika!! początkowo myślałem ze to sprawka pewnej rybki którą posiadam ale odłowiłem ją niedawno do innego akwarium no i dalej to samo więc czy możliwe jest ze to krab??
aaa
Stały użytkownik

(^^,)

« Odpowiedz #1 : Luty 26, 2009, 18:58:03 »

nawet bardzo.
Możesz powiedzieć jakie masz akwarium (litraż) oraz jakie rybki, kraby itp. PS to jest raczek czy krab?

Wróciłam! Haaa! 200l! xdd
izago1
Stały użytkownik

« Odpowiedz #2 : Luty 26, 2009, 18:59:13 »

No pewnie, to on zjada rybki!!

54l
6xneon czerwony
3xgupik endlera
5xotosek
5xkirysek pando podobny
2+1 pielegniczka ramirezi
Smiley Smiley
maliniak_85
Nowy
*

« Odpowiedz #3 : Luty 27, 2009, 16:58:54 »

akwarium mam 200l a rybki to molinezje mieczyki gupiki skalary glonojady jakies ostronosy no i 2 które nie mam pojecia jak sie nazywają
Aila
:)
Zainteresowany
**

:))

« Odpowiedz #4 : Luty 27, 2009, 17:11:35 »

Jakie rybki by nie byly (nawet wieksze) krab zlapie, jest bardzo szybki i sprytny. Moze nie zje ale okaleczy z pewnoscia.
Jesli chcesz zaoszczedzic rybkom stresu  a sobie strat przenies kraba jak najszybciej do innego baniaka

USMIECHNIJ SIE !!! ludzie nie sa az tacy zli
Moje akwaria : http://www.akwarium.net.pl/forum/index.php?topic=23687.0
Zapraszam
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: