Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Ryby akwariowe « ile ryby mogą wytrzymac bez jedzenia????
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: ile ryby mogą wytrzymac bez jedzenia????  (Przeczytany 33408 razy)
Atria_C
Global Moderator
Bywalec

« Odpowiedz #15 : Lipiec 06, 2008, 22:45:24 »

Cieszę się że siędo czegoś przydalam i problem znikł papa

Moje akwarium, zapraszam do konstruktywnej krytyki Wink http://www.akwarium.net.pl/forum/index.php?topic=23728.0
Anfield
T29
Stały użytkownik

« Odpowiedz #16 : Lipiec 07, 2008, 15:35:59 »

Atria, nie mogę znaleźć tego wątku ale pamiętam, że jak ja miałam obawy przed pierwszym wyjazdem na dłużej to większość odradzała mi te weekendowo-holidayowe pokarmy. Pisali, że lepiej głodówka na 14 dni, niż to coś (pokarm) ma pływać w wodzie.
Widocznie brudzi albo za szybko ryby go jedzą i może wiesz, puchną i zdychają?

Nie wiem, dlatego napisałam, że słyszałam negatywne opinie.

nie stosowałem bo i potrzeby nie było dlatego napisałem, że tak podaje producent
a negatywne opinie bo podobno ten pokarm rozpuszcza się w wodzie zależnie od pH i twardości wody,
w wodzie miękkiej i "ukwaszonej" Wink  zamiast rozpuścić się w ciągu 2 tyg. może się ta 2 tyg. porcja rozpuścić w 6-7 dni

jakoś dalej sceptycznie patrzę na 2-3 tyg. głodówki.. Wink jak mówiłem człowiek też podobno miesiąc wytrzyma.. Tongue

T29 Cheesy
Pozdrawiam
Idd
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #17 : Lipiec 07, 2008, 22:07:09 »

ale ryba to nie człowiek... ja bym się  nie odważyła zostawic ryb na dłużej niż 2 tyg bez żarcia.

60l. , 25l. ; D
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: